Vi har en bureauplakat til dig

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

På Bureaubiz’ bureauplakat kan du se, hvordan 252 bureauer klarer sig økonomisk og hvor god løn de giver. Hvis dit bureau ikke allerede har plakaten, så køb den nu. Den koster kun 1 kr.

Bureaubiz’ plakat, der viser hvor 252 bureauer er placeret i forhold til om de ligger i kategorien WinWin, LoseLose, Socialkontor eller Slavepisker, bliver flittigt brugt ude på bureauerne.

F.eks. hos Cabana, som her nærstuderer plakaten:

Også hos Maagaard & Partnere, som arbejder med at finde egnede kandidater til bureaubranchen, hænger plakaten på væggen i mødelokalet og det giver anledning til en god snak med kunder og kandidater.

“Vi har i flere år haft skemaet fra jeres årlige Bureaurapport hængende på væggen og vi er rigtig glade for, at I nu har fået det trykt som en rigtig plakat med bureauernes logo på. De fleste bureaufolk, der besøger os, skal lige hen og kigge på, hvor deres eget bureau er placeret og de tjekker ofte også de nærmeste konkurrenter ud,” siger Jan Maagaard.

På plakaten kan man se, at bureauer som f.eks. Mensch, Boye & Spellerberg og Help PR klarer sig godt økonomisk og giver en høj løn.

Du kan også få fingrene i plakaten, som måler 70×100 cm. Alt du skal gøre, er at købet et Pro-abonnement, hvor den første måned kun koster en krone. Og så sender vi plakaten til dig med posten.

Klik på plakaten for at se den i større format

Bureauerne er inddelt i WinWin, Slavepiskere, Socialkontorer og LoseLose, baseret på den gennemsnitlige personaleomkostning og lønandel for alle bureauer. Krydset i koordinatsystemet er gennemsnittet. Lønandelen fortæller, hvor god en forretning, bureauet er. Jo lavere des bedre. Den gennemsnitlige perosnaleomkostning fortæller, hvor god bureauet er til at tiltrække de bedste. Jo højere des bedre.

Klik her, hvor du også kan læse, hvad du får, når du køber et abonnement. Et abonnement gælder i øvrigt for hele virksomheden.