Årets tekstforfatter: Fra solo til ansat. Og tilbage igen

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Lene Rohde er blevet selvstændig igen efter en kortvarig ansættelse hos Relationshuset/Gekko.

Lene Rohde har længe fungeret som freelance/selvstændig tekstforfatter med speciale i dialog-markedsføring, og det har hun gjort så godt, at hun i 2006 fik prisen som Årets tekstforfatter ved DM Dagen.

Alligevel lod hun for godt et halvt år siden sig friste af en ansættelse ved Relationshuset. Det blev dog kortvarigt. Der var nogle udfordringer, som fristede hende, men de forsvandt igen på grund af nogle omstruktureringer, og derfor har hun valgt at vende tilbage til tilværelsen som selvstændig i tekstforfatter.dk. Et firma som lige nu blot består af hende selv.

“Men jeg vil bestemt ikke udelukke, at jeg på sigt vil formidle tekstforfattere til både bureauer og virksomheder. Jeg har både et stort netværk og 22 års erfaring at trække på, så muligheden er oplagt. Personligt vil jeg helst arbejde med strategi og konceptudvikling på lidt større opgaver, især inden for DM og dialogmarkedsføring, som jeg har specialiseret mig i de sidste 10 år. Men jeg kan sagtens se tekstforfatter.dk som formidler og “kvalitetskontrol” af opgaver for tekstforfattere med mindre erfaring og for virksomheder, der skal have løst mere traditionelle opgaver på forskellige niveauer”, siger Lene Rohde.