Indryk dit job på Bureaubiz

Send dit opslag til mads@kforum.dk, så sætter vi dit opslag op med det samme.

Du kan også oprette det selv i skemaet længere nede på siden.

 

Prisen for et jobopslag er kr. 3.995 ex. moms. Creative Club medlemmer får 50 pct. rabat.

Kombinér din jobannonce med en annonce på Kforum
I nogle tilfælde skal der lidt ekstra til for at få de rigtige ansøgere. Måske fordi stillingens beliggenhed udgør en udfordring, eller fordi udbuddet af kandidater med netop de kompetencer, I søger, er lille. .

Hvis du har flere jobopslag, og/eller også ønsker at få jobannonce vist på kforum.dk, så kontakt salgsansvarlig Mads Christensen på mads@kforum.dk eller på 20 87 18 87, og få en samlet pris.

Hvorfor slå din stilling op på Bureaubiz?
Få din jobannonce vist for en relevant målgruppe, så du får de rigtige ansøgere. De to primære læsergrupper på bureaubiz.dk er bureaufolk og marketingfolk.

Bureaubiz’ læsere er folk i alle stillinger på bureauer. Både reklamebureauer, digitale bureauer, dialogbureauer, PR- og kommunikationsbureauer og mediabureauer.

Desuden består Bureaubiz’ læserskare af ansatte på medier.

Det er altid de nyeste jobopslag, der står øverst. Det er mest brugervenligt, så læseren altid kan se, når dit jobopslag er slået op.

Indryk job

  • Bliver vist i oversigter
  • YYYY dash MM dash DD
  • Tilladte filtyper: jpg, jpeg, png, gif.
    Er dit logo ikke 1600×1000 pixels eller 800×500 pixels i dimensionerne, kan vi ikke garantere, at det bliver vist perfekt alle steder på sitet, før det har fået en kærlig hånd af vores redaktion.
  • Info til faktura

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Persondatapolitik

Ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger:
Bureaubiz
Nybrogade 12
1203 København K
24 27 32 38
info@kforum.dk

Vi opbevarer jeres oplysninger i vores interne database. Mens jobbet er aktivt vises alle oplysninger (dog undtaget faktureringsoplysninger) på sitet. Vi videregiver ikke dine data til tredjemand.
 
Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?
Vi gemmer de oplysninger, du medsender, når du indrykker et job, i maksimalt tre år. Du kan altid få oplysninger om, hvilke informationer vi opbevarer om dig – og bede om at få slettet dine oplysninger ved at skrive til info@bureaubiz.dk.