Indryk din job på Bureaubiz

Send dit opslag til info@bureaubiz.dk så sætter vi dit opslag op med det samme.

Du kan også oprette det selv i skemaet længere nede på siden.

 

 

Prisen for et jobopslag er kr. 5849  ex. moms.

Hvis du har flere jobopslag, så kontakt salgsansvarlig Morten Ungermann på morten@frontmedia.dk og få en samlet pris.

Kombinationsrabat:
Du kan også få dit job både på Bureaubiz.dk og Kforum.dk.

Normalt koster det kr. 7.990 ex. moms at slå et job op på Kforum.dk. Hvis du slår dit job op både på kforum.dk og bureaubiz.dk er den samlede pris kr. 10.990 ex. moms

6 gode tilvalgsprodukter til din jobannonce
I nogle tilfælde skal der lidt ekstra til for at få de rigtige ansøgere. Måske fordi stillingens beliggenhed udgør en udfordring, eller fordi udbuddet af kandidater med netop de kompetencer, I søger, er lille.

Derfor har vi sammensat en række tilvalgsprodukter, I kan købe som supplement til din jobannonce. Ikke alle produkter giver mening til hver rekruttering, men det vil vi meget gerne rådgive dig om.

Topbanner Boost: 6.449 kr. per opslag
Et topbanner er en god, effektiv og målrettet mulighed for at skille sig ud fra mængden. Banneret kan udformes af os eller jer selv og kan være enten statisk eller animeret.

Social Media Boost: 5.849 kr.
SocialMedia Boost er en ny og revolutionerende måde at finde medarbejdere på. Faktisk er det Danmarks mest avancerede algoritme, der på baggrund af big data skræddersyr en kampagne på Facebook og Instagram til netop dit job. Vi kan hjælpe dig med vores mange tusinde følger på Twitter, Facebook osv.

Elviums rekrutteringssytem: 2.849 kr. per job
Med Kforum/Elvium får I et gratis online-ansøgningssystem, der hjælper jer med at styre jeres næste rekruttering på en smartere, enklere og mere professionel måde, som overholder de nye GDPR-regler. I skal bare have en jobannonce på kforum.dk eller bureaubiz.dk, så har I automatisk adgang til systemet.

Hermed får I et simpelt overblik over alle indkomne ansøgninger samt prædefinerede mailskabeloner til at bekræfte modtagelse af ansøgning, indkalde til interview og sende afslag. Det er nemt, skaber overblik og giver glade ansøgere. Tidsbesparende, nemt og enkelt system.

Skyscraper-banner Boost : 5.449 kr. per opslag
Skyscraper-banneret er også en god mulighed for at skille sig ud fra mængden. Banneret kan udformes af os eller jer selv og kan være enten statisk eller animeret.

Bannerproduktion: 3.449 kr.
Vi skræddersyr bannere helt efter jeres ønsker, så jeres visuelle identitet afspejles i designet.

Oversættelse: 2.849 kr.
Vores oversættere sikrer en god oversættelse af jobopslaget til det sprog, som du ønsker.

Der tages forbehold for prisændringer og trykfejl. Alle priser er opgivet ekskl. moms.

Hvorfor slå din stilling op på Bureaubiz?
Få din jobannonce vist for en relevant målgruppe, så du får de rigtige ansøgere. De to primære læsergrupper på bureaubiz.dk er bureaufolk og marketingfolk.

Bureaubiz’ læsere er folk i alle stillinger på bureauer. Både reklamebureauer, digitale bureauer, dialogbureauer, PR- og kommunikationsbureauer og mediabureauer.
 
Marketingfolk – især dem i de højere stillinger, læser også bureaubiz.dk.
 
Og sidst, men ikke mindst, læses bureaubiz af ansatte på medier.
 
Det er ALTID de nyeste jobopslag, der står øverst. Det er mest brugervenligt, så læseren altid kan se, når dit jobopslag er slået op.

Indryk job

  • Bliver vist i oversigter
  • Date Format: YYYY dash MM dash DD
  • Er dit logo ikke 1600x1000 pixels eller 800x500 pixels i dimensionerne, kan vi ikke garantere, at det bliver vist perfekt alle steder på sitet, før det har fået en kærlig hånd af vores redaktion.
  • Info til faktura

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Persondatapolitik

Ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger:
Kommunikationsforum A/S
Gammel Kongevej 3E, 4.
1610 København
CVR-nr. 21 58 87 09
33 42 21 60
info@kforum.dk
 
Vi opbevarer jeres oplysninger i vores interne database. Mens jobbet er aktivt vises alle oplysninger (dog undtaget faktureringsoplysninger) på sitet. Vi videregiver ikke dine data til tredjemand.
 
Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?
Vi gemmer de oplysninger, du medsender, når du indrykker et job, i maksimalt tre år. Du kan altid få oplysninger om, hvilke info vi opbevarer om dig – og bede om at få slettet dine oplysninger ved at skrive til info@bureaubiz.dk.