Århus-bureau åbner ny afdeling i København

Peter Engholm
25@mail.dk

Designbureauet Hello Monday er i dag at finde i Århus og New York, og om en uge følger København. Samtidig er ansat en ny partner og kreativ dir.

Hvis centrum er Århus, og man mod vest har New York – så giver det god mening at kigge mod øst, og åbne en afdeling i København. Det sker den 20. januar.

På samme tid opruster Hello Monday på den strategiske og kreative front med ny partner og Creative Director Jakob Kahlen, 33.

Han kommer fra en stilling som Creative Director hos Storyplanet Inc. i New York og har tidligere været kreativ chef hos 1508 A/S og TRIPLE Cph. Jakob Kahlen er desuden ekstern lektor på Mediehøjskolen, hvor han også sidder i advisory board for de interaktive uddannelser.

“Hello Monday er en af de absolut mest interessante og lovende designbureauer, jeg er stødt på, med en sjælden evne til at skabe seværdige og ekstremt veleksekverede universer for kunderne. Jeg er stolt over at blive en del af en så dygtig og passioneret flok, og jeg glæder mig samtidig til at være med til at udvikle bureauets kreative kompetencer og internationale profil,” siger Jakob Kahlen.

Hello Monday skaber kreative universer på tværs af digitale og analoge medie, og kundelisten tæller bl.a. KLM, American Express, Vestas, Credit Suisse, Jacob Jensen, Pepsico, Deutsche Bank og LEGO.