1508 ansætter kommerciel direktør

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Han kommer fra Agency Spring og på sigt er det meningen, at han skal være partner. Ansættelsen er samtidig et led i at fordoble både antallet af medarbejdere og omsætning.

1508s CEO Thomas Busk, der kom til bureauet for to år siden, har nogle klare vækstmål for 2020:

Han vil fordoble både antallet af medarbejdere og omsætningen.

Vejen dertil er bl.a. ansættelsen af en ny kommerciel direktør (CCO).

Det er Jens Bjørn Koustrup Nielsen, der kommer fra en stilling som managing director hos Agency Spring.

Før det var Jens Bjørn director of business development hos Magnetix og 10 år hos Kunde & Co, de sidste 3 år som managing partner.

” Jens Bjørn kommer ombord med stor ledelseserfaring, en empatisk ledelsesstil og forstår vigtigheden af at have kunden i fokus, i alle handlinger. Det har været afgørende i valget af Jens Bjørn, at han forstår at lede og gå forrest i en tid, hvor selskabet vokser – så vi kan fortsætte med at vokse uden at hjulene falder af, for det går rigtig stærkt i øjeblikket,” siger Thomas Busk.

Og Jens Bjørn skal altså være med til at løfte både antallet af medarbejdere, der lige nu er på 35 medarbejdere og omsætningen, der sidste år lød på 36,7 mio.

Det er især inden for forretningsområderne innovation, design og digital forretningsudvikling, Thomas Busks forventer at kunne øge omsætningen markant:

”Der er stor efterspørgsel efter digital innovation. Vi tror, at vi kan øge omsætningen markant med at hjælpe virksomhederne med deres digitale innovationsevne, så de kan accelerere og lave forretningsledelse og koble det med stærke kundeoplevelser,” siger Thomas Busk. Samtidig lægger han op til, at Jens Bjørn på sigt kan blive partner sammen med de øvrige seks partnere.

Jens Bjørn siger selv om ansættelsen:

”Da 1508 henvendte sig til mig, og vi begyndte at tale sammen, kunne jeg mærke en utrolig energi, som jeg blev draget af med det samme. Derudover er det en organisation, der har så meget at byde både menneskeligt og kompetencemæssigt, at jeg går til opgaven med lige dele ærefrygt og blod på tanden. De er virkeligt dygtige og fremadskuende, og de har en vilje til at gøre det bedste for deres kunder og medarbejdere.”

Ansættelsen af Jens Bjørn betyder, at partner Mikkel Jespersen, der hidtil har været CCO, træder ind i en ny rolle som strategichef (CSO), hvor han vil varetage den fortsatte udvikling af 1508’s services og løsninger.