1508 starter nyt design-bureau

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Bureauet skal bygge på en anden omkostningsstruktur og arbejde med mindre design-opgaver.

Det er de færreste bureauer, der har lyst til at sige nej til opgaver. Men det har 1508 faktisk oplevet at måtte gøre, når det gælder mindre designopgaver, og det er baggrunden for, at man nu har lanceret et datterbureau, der er tunet til at konkurrere på dette område.

“Markedet efterspørger nogle ydelser, der er karakteriseret ved en 1:1 relation mellem kunde og designer, og dem realiserer vi bedst fra en platform som Liebling,” siger partner Line Rix og fortsætter:

“Det er først og fremmest størrelsen og ikke karakteren på opgaverne, der er målet for det nye set-up. Det kan f.eks. være en årsberetning, hvor kunderne ikke har brug for det store apparat i 1508, men hvor behovet er hurtigere løsninger, mindre proces og hurtigere resultater.”

Når bureauet har måttet sige nej til opgaver, skyldes det, at tilgangen til de mindre opgaver kan være så forskellige, at det bliver en udfordring at håndtere i det store bureaus organisation, hvor der bl.a. er en meget tungere projektstyring.

Det nye bureau har fået navnet Liebling og starter med fire mand under ledelse af Kim Paulsen.

Bureauet holder til på Christianshavn tæt på 1508 og teamet har blandt andet vundet priser for designløsninger for Kammeradvokaten og Århus Universitet.