159 arbejder til nordjysk kreativitets-pris

Peter Engholm
25@mail.dk

Årets Brøl er Regions Nordjyllands første hyldest til virkningsfuld, kreativ og veleksekveret markedsføring. Ambitionen om 100 bidrag er for længst indfriet.

Erhvervsorganisationen Erhverv Norddanmark vil i sensommeren tage temperaturen på nordjysk kreativitet – for første gang i Region Nordjyllands godt seks-årige historie.

Men allerede nu kan den første temperatur tages – ved deadline for indsendelser. I premiereåret er det i sagens natur svært at holde prisen op på noget – andet end egne forventninger og ambitioner. Det være hermed gjort:

”Vores ambition var at få 100 bidrag, og vi kan glæde os over, at dette mål til fulde er nået. Efter gennemgang af samtlige indsendte bidrag kan vi konstatere, at det er blevet til 159 godkendte af slagsen alt i alt – indsendt af flere end 40 virksomheder,” siger Steen Bjerre, der er medlem af styrekomiteen bag arrangementet.

Indsenderne fordeler sig bredt – fra énmands-virksomheder til regionens store bureauer som Shrpa og Clienti. Dertil kommer virksomheder med bidrag, der er blevet til i eget regi – det gælder bl.a. Smyril Line, Weber Stephen Nordic, VisitAalborg, Cembrit Holding og Aalborg Symfoniorkester.

Størst interesse samler sig om kategorierne Tv & Film, Unikt Kampagneelement, Corporate Identity, Kampagnekoncept B2C, Mini Identity og Print og Outdoor.

”Vi kan konstatere, at ingen af de 17 kategorier er uden bidrag. Enkelte af dem er knap så flot besatte, som vi havde håbet på, men vi har her og nu valgt at lade dem alle overleve, idet den videre dom er overgivet til juryen.”

Årets Brøl finder stede fredag den 30. august i Aalborg Kongres & Kultur Center.  

Årets Brøl 2013 – juryen:

  • Thomas Hoffmann [formand], kreativ direktør og indehaver, & Co. (København).
  • Kirsten Poulsen, direktør og indehaver, Firstmove (København).
  • Troels Nørlem , design Manager, Designit (Aarhus).
  • Gitta Steffensen , Client Service Director, Carat Mediebureau (Aarhus).
  • Jesper Hansen, debattør, foredragsholder, fortæller – og kartoffelavler (Øland).
  • Kim Nøhr Skibsted, Group Vice President/Corporate Communication, Grundfos Holding A/S (Bjerringbro).
  • Morten Hansen, marketingchef, Louis Nielsen A/S (Aalborg).
  • Anja Søholm, projektleder/Communication and activation, Arla Foods amba (Viby J.)
  • Huxi Bach, freelance tv- og radiovært, satiriker og foredragsholder (København).