2 nye partnere i et af DKs mest sucesrige bureauer

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Magnetix har valgt at udvide partnerkredsen med to, så der nu er otte partnere i bureauet.

Magnetix har haft så meget fart på i de senere år, at bureauet i dag fremstår som et af landets mest succesrige. Og det gælder ikke kun en meget stærk økonomisk udvikling, hvor Magnetix nu er det største digitale bureau i Danmark.

Magnetix toppede i januar også listen som det digitale bureau med det bedste image.

Nu udvider bureauet så partnerkredsen fra 6 til 8.

De to nye partnere er CTO Robert Grøndahl Winther og Client Service Director Jimmi Eriksen.

“Det er en stadig proces at finde den rigtige sammensætning i partnerkredsen i et bureau som vores. Og efter at de to seneste partneroptagelser var på den kreative side, var det helt rigtigt at styrke den tekniske og forretningsstrategiske side nu”, siger adm. dir. Martin Bochineck.

Han beskriver det som meget lidt overraskende, at Robert Grøndahl Winther og Jimmi Eriksen nu bliver partnere, for de har begge markeret sig med afgørende bidrag til Magnetix’ positive udvikling.

Robert Grøndahl Winther kom til Magnetix i oktober 2013 med mange års ledelseserfaring, bl.a. som afdelingsleder i Coop IT, og har siden ledet Magnetix’ 40 mand store IT-afdeling gennem en periode med stor vækst.

Jimmi Eriksen, kom til Magnetix i sommeren 2012 efter at have arbejdet med marketing og medierådgivning i en årrække for bl.a. Kunde & Co og senest Creuna. Siden har han for Magnetix bl.a. markeret sig som marketingstrategen bag det mange gange prisbelønnede samarbejde mellem Brødrene Dahl og Magnetix.