2 unge kreative markedsfører sig med limousine-service i Cannes

Peter Engholm
peter@bureaubiz.dk

Et netop færdiguddannet dansk team har linet Mercedes og chauffør-uniform op. Prisen for bureauchefer og topkreative for at blive kørt er at kigge teamets mappe igennem.

Det kan være svært at få de internationale bureau-profiler i tale – og særligt under Cannes Lions er der rift om opmærksomheden. Men et dansk team gør – med en kreativ idé – ikke desto mindre forsøget.

Stefan Arnoldus og Jacob Nørremark, der i sidste uge forsvarede deres bachelor på Kreativ Kommunikation på DMJX, står fra søndag den 21. juni klar i lufthavnen i Nice for at køre profilerne til Cannes. Intet taxameter, for der er ingen betaling. Danskerne beder blot den kreative direktør, adm. direktører eller bestyrelsesformænd kigge deres portfolio igennem undervejs.

”Turen fra Nice til Cannes tager 30-40 min. – altså omtrent samme tid som et jobinterview,” siger Jacob Nørremark.

Teamet har arbejdet freelance på Saatchi de seneste måneder, og det er denne indtjening, de bruger på fremstødet, som de kalder Recommendation Ride.

”Vi har lejet en Mercedes S-klasse i seks dage, og vi har købt chauffør-uniformer med hvid jakke, handsker og kasket. Vi har lavet en præsentationsvideo, vi har fået historien på The Inspiration, vi har sendt en masse mails, og særligt udvalgte får nu en modelbil i str. 1:24,” siger Jacob Nørremark

Målet med limousine-servicen er at få internationale bureaufolk i tale.

”Vi vil gerne ud at prøve kræfter med større bureauer i udlandet. Vi kunne godt have investeret i et festivalpas, men bruger i stedet pengene på denne måde,” siger Jacob Nørremark.

Andre unge bruger også Cannes til at feste igennem …

”Ja, men vi skal være ædru. Vi har talt om det, og det er vores offer.”

I frygter ikke, at andre ny-uddannede kreative også står klar i lufthavnen?

”Ikke helt så meget – i hvert fald ikke nogen, der er yngre. For man skal være mindst 28 år for at måtte leje en bil, og Stefan er netop 28,” siger Jacob Nørremark.

Recommendation Ride slutter den 26. juni. Herefter tager de to nyuddannede tilbage for at få overrakt deres eksamensbevis.