23 freelancere samlet i netværk

Peter Engholm
peter@bureaubiz.dk

Og flere er på vej i Freelanceren.dk, der – med et langt tilløb – nu er klar med ”det website, vi altid har drømt om”.

Netværket Freelanceren har eksisteret i mange år som en gruppe af freelancere, der har søgt sammen for at have nogen, de kunne føle sig trygge ved at anbefale.

 ”Vi er en gruppe af erfarne, anbefalede freelancere, der har stået til rådighed for reklame- og designbranchen i rigtig mange år – siden 1998.  Men det er først nu, at vi for alvor har skabt det website, vi altid har drømt om. I forbindelse med den nye hjemmeside har vi også oprustet seriøst på freelancefronten,” siger Mark Christensen.

I alt 23 freelancere er samlet i netværket, og en håndfuld flere er på trapperne. Men selv om det er en større flok, så understreger Mark Christensen styrken, snarere end størrelsen:

“Vi præsenterer en liste over stærke freelancere, som alle sætter en ære i at levere kvalitet og yde en god service. Og lige præcis service er tanken bag hjemmesiden – det er simpelthen en forbedring af vores i forvejen høje service. Nu kan vores kunder gå ét sted hen for at finde kvalificeret hjælp. Og samlet set er freelanceren.dk måske det stærkeste freelancenetværk i København.”

Han understreger, at man hellere vil være en lille liste bestående af sikre kort end en stor liste, hvor man ikke kan styre kvaliteten af den enkelte freelancer.

Derfor kommer man kun på listen, hvis man bliver anbefalet af to, der allerede står på listen.

Freelanceren kan også følges på Facebook.