3 branchefolk i spil til årets True Talent

Emil Nørlund
emil@bureaubiz.dk

The True Awards har offentliggjort de nominerede talenter fra branchen, der kan løbe med årets True Talent-pris.

Hvert år til The True Awards bliver et ungt branchemenneske, der i særlig grad har udmærket sig i reklamefilmbranchen, kåret til The True Talent – og dette års nominerede er offentliggjort.

De tre nominerede er udvalgt fra en portion talenter, som alle er blevet indstillet af chefer på bureauer og produktionsselskaber rundt om i landet.

Årets 3 nominerede er: Marc Louis Sutton (instruktør), Lærke Herthoni (instruktør) og Lasse Elgård Vintersbølle (creative).

Læs her, hvad de har lavet, hvem der har nomineret dem og hvordan de har det med at være med i opløbet til The True Talent-prisen.

Marc Louis Sutton

28-årige Marc Louis Sutton er indstillet af Christian Juliussen, executive creative producer hos Shoot Happens.

Om indstillingen siger Christian Juliussen:

“Marc er en meget intelligent og vellidt instruktør, der bruger alle sine vågne timer på sin passion som instruktør. Alle der arbejder med ham, bliver smittet af hans gejst og arbejdsmoral. ”

Det er ikke første gang, at der kommer spotlight på Marc Louis SuttonFor et par år siden instruerede han en kortfilm om depression, Black Dog, som skuespilleren Ashton Kutcher delte på sin Facebook-profil med 17 mio. følgere.

Du kan se Black Dog her.

Siden Black Dog-successen blev Marc Louis Sutton tilknyttet Shoot Happens som Young Gun instruktør, og i Shoot Happens-regi har han b.la. gjort sig bemærket med filmen #PerfektUdenFilter fra Ford samt reklamer for den norske netbutik Komplett, som du kan se et eksempel på nedenfor.

Om at være nomineret til The True Talent siger Marc Louis Sutton til Bureaubiz.

“Det er super overvældende. Jeg havde aldrig forestillet mig det. Særligt når man ser på, hvem jeg er oppe imod. Det er meget fint selskab, jeg pludselig er kommet i. Jeg håber bare på det bedste.”

Lærke Herthoni

Det er Thor Brammer Jacobsen,, der er executive producer hos New Land, som har nomineret instruktøren Lærke Herthoni.

Hans begrundelse lyder:

“Lærke Herthoni arbejder nu på et internationalt niveau, og mod et endnu højere professionelt niveau som instruktør. Hendes karriere har hurtigt taget fart, og det ser ikke ud til at stoppe her.”

Hvis Laerke Herthoni vinder The True Talent er det ikke første gang hun høster en pris. Hun har tidligere vundet priser til  Cannes Lions, Epica, Eurobest, The One Show, Guldägget og i 2015 vandt hun Kycklingstipendiet, som er en af Sveriges mest anerkendte priser til kreative talenter.

Udover reklamefilm har Lærke Herthoni instrueret musikvideoer – bla. for svenske Rebekka and Fiona.

Her kan du se filmen ‘Heat your car’, som Lærke Herthoni har instrueret for Volvo.

Om sin nominering siger Lærke Herthoni:

“Danmark har en vild tradition for dygtige reklamefilmsinstruktører og at blive indstillet som et nyt talent gør mig selvfølgelig vildt stolt. Så kort og godt har jeg det helt overdrevet fedt med det.”
Lasse Elgård Vintersbølle 
Thomas Adamsen er chief creative officer & partner hos Hjaltelin Stahl, og det er ham, der har indstillet årets tredje nominerede til The True talent.
Om sin indstilling af Lasse Elgård Vintersbølle, der ligeledes arbejder for Hjaltelin Stahl, fortæller Thomas Adamsen:

“Lasse bevæger sig på et æstetisk og håndværksmæssigt meget højt niveau, og har været en af de bærende kreative kræfter bag Telias nye film: Lad dig ikke begrænse.

Her kan du se en af de produktioner som Lasse Elgård Vintersbølle står bag:

Lasse Elgård Vintersbølle fortæller hvad nomineringen betyder for ham:
”Det er selvfølgelig et stort skulderklap bare at blive nomineret til årets True Talent sammen med to dygtige instruktører. Samtidig er det kulminationen på en fantastisk rejse med et modigt brand (Telia, red), der har turdet skubbe til grænserne for, hvordan både de og vi fortæller historier i reklamebranchen.”
The True Talent – TV 2 Prisen
Hvem af de tre nominerede, der løber med The True Talent-hæderen, som sponseres af TV 2, offentliggøres til The True Award fredag den 3. november. Udover en statuette modtager vinderen af The True Talent også en billet til Cannes Lions 2018.