3 bureauer leverer talenter til ungdoms-EM

Peter Engholm
25@mail.dk

Robert/Boisen, &Co og Konstellation & Republica står bag de 4 navne – fordelt på 2 teams – der skal dyste ved ungdomskonkurrencerne i Eurobest.

30. november til 2. december afholdes Eurobest 2016 i Rom, og her deltager – ganske som det har været tilfældet de seneste år – to danske teams i Young Creatives-konkurrencen.

Hos TV 2, der er den danske repræsentant for både Cannes Lions og Eurobest, udtrykkes et håb om (og en tro på), at de tager en flot Eurobest-pris med hjem.

De to danske teams er:

  • Klara Vilshammer og Christoffer Boas, Robert/Boisen & Like-minded
  • Ole Hoffmann, & Co. og Morten Schmidt, Konstellation & Republica

Fra førstnævnte team lyder i en pressemeddelelse fra TV 2:

“Vi er selvfølgelig utrolig glade for at skulle repræsentere Danmark i årets Eurobest-konkurrence. Indtil nu har vi kun prøvet en lignende konkurrence – i form af danske YCCA – så det bliver spændende at komme ud og kæmpe mod nogle af Europas bedste unge kreative. Kryds fingre for os og de andre danskere.”

Hos det andet team siger Morten Schmidt:

“Først og fremmest er vi yderst stolte over at skulle forsvare de danske farver. Forhåbentlig kan vi få sat Danmark på landkortet.”

Og han suppleres af makkeren Ole Hoffmann:

” Vi tager ikke til Italien for at spise god pizza. Specielt ikke fra Dar Poeta – et af Italiens bedste pizzasteder, der ligger i Trastevere, ikke langt fra venuet. Det fylder intet i vores hjerner. Intet – som i ingenting. Vi tager af sted for at få noget metal med hjem.”

Læs mere om Eurobest 2016 her.