3 skal have ny marketingchef

Peter Engholm
peter@bureaubiz.dk

Teleselskabets hidtidige marketingchef, David Elsass, er blevet forfremmet. Det efterlader en ledig post som marketingansvarlig – og eftersøgningen er begyndt.

3’s marketingchef har fået flere stjerner på skulderen. David Elsass er fra dags dato udnævnt til Vice President og direktør for privatmarkedet i teleselskabet, og det efterlader samtidig et hul i organisationen, som nu skal fyldes – nemlig som marketingchef for privatmarkedet.

David Elsass oplyser, at hans afløser hverken er fundet eller udpeget. Stillingens profil er på plads, men den egentlige rekruttering er først lige begyndt.

Handlingsforløbet bag David Elsass’ forfremmelse kan spores tibage till konkurrenten Telenor.

Her valgte Telenors privatdirektør efter kontraktophør at vende tilbage til Sverige, og Telenor hentede så Mikkel Torsting ind på posten. Han var direktør for privatmarkedet i 3, og nu har 3 altså så valgt at rekruttere internt på posten – i form af David Elsass.

Han tiltrådte i 2009 i 3 som Head of Consumer Marketing og fik i 2012 også ansvaret for CRM. Som marketingansvarlig i 3 er han manden bag selskabets marketingkampagner og go-to-market strategi, ligesom han har haft ansvar for prisplaner og abonnementer.

”David har udvist både godt lederskab, handlekraft og et solidt strategisk kendskab til 3’s marked og markedspotentiale, og vi glæder os til at inkludere ham i ledelsen,” siger Morten Christiansen, adm. direktør for 3 Danmark.

Selv siger den nye direktør for privatmarkedet i 3:

”Med næsten fire år på bagen i 3 kender jeg organisationen ret godt, og jeg har samtidig en masse ideer til, hvordan vi kan forbedre vores position. Med de vækstmål, vi har, er det vigtigt både at tiltrække nye kunder og passe rigtig godt på dem, vi har. En stor del af min opgave bliver at sikre et positivt kundeforløb på tværs af alle kanaler.”

David Elsass er i øvrigt ikke ene om at blive forfremmet til Vice President i 3 i dag – selskabet meddeler, at Jesper Larsen Wagner er ny VP og direktør for Wholesale & Business Development. Han kommer fra en stilling som chef for Product & Business Delivery i 3.