7 kreative konkurrencer: Se alle vinderne her

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Bureaubiz har de seneste syv uger kørt en kreativ konkurrence. Se her, hvem der blev vinder nr. 7. Se også de tidligere vindere. Samtidig får du i artiklen et godt tilbud på Dorte Nielsen og Katrine Granholms kreative bøger og endelig kan du læse, at vi starter en ny konkurrence.

Vi har nu i 7 uger kørt en kreativ konkurrence baseret på opgaver fra Creative Circles formand, Dorte Nielsen og Katrine Granholm. Der er kommet masser af gode kreative forslag til de 7 opgaver, og vi er rigtig glade for alle dem, der har deltaget. Længere nede i artiklen viser vi alle 7 vindere. Sidst i artiklen introducerer vi en ny opgaverække, så læs endelig med helt til slut. Også fordi der er pakket et godt tilbud ind i artiklen.

Men først skal vi have kåret vinderen af opgave nr. 7. Det er Maja Tholstrup Lomholdt og hendes team, der har løst opgaven om at udvikle et nyt produkt. Her følger Dorte Nielsens ord om vinderopgaven:

“Maja, Birgitte, Mathias og Stine har skabt en miljøvenlig sko til børn, som er seriøs. Løsningen er en biologisk nedbrydelig sko, der kan begraves i jorden, når børnene vokser ud af dem. På denne måde lærer børnene både om naturen og om at ting kan være biologisk nedbrydelige. Jeg synes, at det er en skøn idé. Jeg kan lide tanken om en miljøvenlig sko, man er så glad for, at man gerne vil holde en begravelsesceremoni for dem. Stort tillykke til teamet!”

Præmien er et sæt af bøgerne: ‘Den kreative tænkers hemmelighed’, ‘Opgavebog for kreative tænkere’ og ‘Opgavebog for små kreative tænkere’.
 
Efter ønske fra vores læsere har vi nu sammen med Dorte Nielsen og Katrine Granholm lavet et særtilbud på bøgerne, hvor der gives 25% rabat. Rabatten gælder for alle tre bøger, der kan købes enkeltvis eller samlet. Benyt følgende link og rabatkode: Bureaubiz.
 
I næste uge starter vi en ny konkurrence, skabt af Dorte Nielsen og Katrine Granholm. Igen handler det om kreativitet, om at se sammenhænge og om at træne sin evne til at observere og få idéer. Igen vil der være præmier på højkant. Denne gang et nyt kreativitetsspil.
 
De 6 tidligere vindere
Vores kreative konkurrence startede i forbindelse med World Creativity and Innovation Week, der bliver fejret i 50 lande, hvor Dorte Nielsen lagde en opgave op om dagen. Vi har bragt opgaverne i Bureaubiz over de sidste syv uger. Her ses de 6 tidligere vindere:
 

I opgave 1 løb Lasse Staal med sejren. 


Vinderen i opgave 2 blev Anders Bo Jensen.


I opgave 3 blev vinderen Camilla Berlick.


I opgave 4 var Thomas Erik Fuglsang-Madsen, der vandt. 


Vinderen af opgave 5 blev Bo Jensen


Der var to vindere i opgave 6, Kristina Maria Qualmann og Agnes Mortensen.

Kristina Maria Qualmann.


Agnes Mortensen.