Aarhus-bureau åbner kontor i Viborg

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Det aarhusianske bureau Vulkan åbner i Viborg for at komme tættere på nuværende og nye kunder.

Efter 12 år med base i Aarhus udvider Vulkan, der kalder sig et brandudviklingsbureau, met et kontor i Viborg. Målet er at komme endnu tættere på eksisterende og nye kundesamarbejder, fortæller bestyrelsesformand i Vulkan Søren Schriver:

“Gennem de seneste år har vi på tværs af Midtjylland oplevet større interesse for vores ekspertise i branding og positionering af ejerledede virksomheder. På trods af at online-møder er blevet en naturlig del af hverdagen, så møder vi et stigende behov fra vores kunder om, at have rådgivningskræfterne tæt på, når der løbende skal sparres omkring positionering af produkter eller virksomheden. En tendens der harmonerer rigtig godt med vores hands-on tilgang til brandudvikling. Derfor har det længe været på ønskelisten at styrke bureauets fysiske tilstedeværelse i området.”

Det er ikke helt tilfældigt, at valget faldt på den midtjyske domkirkeby. For to år siden flyttede en af Vulkans tre stiftere, Peter Laursen, tilbage til sin barndomsby Viborg efter at have boet 14 år i Aarhus og lidt over et år i London, hvor han arbejdede hos det internationale bureau AKQA. Nu skal han stå i spidsen for etablering af bureauets nye Viborg-kontor.

“Det har været en stor fornøjelse at vende hjem til Viborg og komme tættere på det lokale erhvervsliv. Jeg har længe set frem til at kunne slå dørene op til vores nye kontor og bringe vores 12 års erfaring og ekspertise i brandudvikling for ejerledede virksomheder i spil i byen,” siger Peter Laursen.

Det nye kontor får adresse i House of Industry, som er placeret i banebyen, der er en ny bydel i Viborg bymidte. Det betyder at Vulkan fremover kommer til at dele kontor med en række Viborg-virksomheder, samt den lokale erhvervsorganisation Business Viborg. Det bliver i første omgang kun Peter Laursen, der er på kontoret i Viborg.

Udover Peter Laursen er Vulkan stiftet af Tom Nielsen og Mads Katholm.