Aarhusiansk bureau udvider partnerkredsen

peng

Cadpeople – kommunikations-bureauet med kontorer i Aarhus og Edinburgh – øger antallet af partnere fra 4 til 5. Det sker med en person, der kom til bureauet sidste år.

Det godt 20 år gamle kommunikationsbureau Cadpeople har 30 medarbejdere i Aarhus og Edinburgh – heraf nu 5 partnere.

Bureauet – der har specialiseret sig i visuel kommunikation og udvikler e-læring, digital markedsføring og visualiseringer – har optaget Thomas Juel som partner. Formålet er styrke bureauets arbejde med kunderelationer.

Han kom til Cadpeople fra en stilling som kontaktdirektør på det koldingensiske reklamebureau Gravity sidste år, så turen fra nyansat til partner har ikke været lang.

Som Sales Director har han ansvar for at udvikle nye og eksisterende kunderelationer,

”Sandheden er, at vi gamle partnere er løsningsnørder, der lever og ånder for vores produkter,” siger Claus Riekehr Møller, der er CEO og medstifter af Cadpeople. Han tilføjer:

”Vi ansatte Thomas, fordi vi kunne se, at vi skulle blive bedre til client service. Og på kort tid har han vist sit værd i en grad, der gjorde det naturligt for os at invitere ham indenfor i partnerkredsen. Dermed har vi fået en mere komplet ledelsesgruppe.”

Udover Claus Riekehr Møller og Thomas Juel består partnerkredsen af Peter Dernert, Lone Finnerup og Klaus Duelund.

Thomas Juel, der nu også indgår i Cadpeoples bestyrelse, er i dag bl.a. ansvarlig for kunder som MHI Vestas Offshore Wind, DONG Energy og Dynaudio. Cadpeoples kundeliste tæller desuden bl.a. Danfoss, Maersk, Novo Nordisk og Siemens.