AarhusKontoret får ny bureauleder

Peter Engholm
25@mail.dk

Garvet reklamekvinde skal arbejde sidestillet med adm. direktør Anders Tranæs og dermed frigøre tid til opgaveløsninger for både eksisterende og nye kunder.

3 af de 4 ejere af AarhusKontoret er på listen over de mest vindende kreative i Danmark, og bureauet har fra begyndelsen lagt vægt på kreativiteten.

Dén fokus kan være svær at fastholde, når der også skal administreres – samt koordineres med søsterbureauet AarhusKontoret Elektrisk, der kom til sidste sommer.

Derfor har man nu hentet Pia Daniel ind som bureauleder. Hun kommer fra en stilling som kontaktchef på Scanad og har forinden haft samme titel og funktion hos Par No 1.

“Vi har brug for en garvet person, der dels kan være bindeleddet med AarhusKontoret og AarhusKontoret Elektisk, dels kan frigøre tid til opgaveløsning hos mig og de øvrige partnere. Vi kender Pia fra vores tid på Uncle og Grey Aarhus, og vi føler, hun er den rettet til jobbet,” siger Anders Tranæs, adm. direktør i AarhusKontoret.

Pia Daniel kommer i det daglige til at arbejde sidestillet med netop Anders Tranæs, der desuden fremhæver hendes erfaring med frivillige kæder – noget, der vejer tungt på bureauet, der har NytSyn på kundelisten.

AarhusKontoret og AarhusKontoret Elektrisk har 10 medarbejdere, og flere er på vej i takt med nye kunder – seneste officielle kundetilgang er Sanistål.

“Sanistål kontaktede os for at få kreativ sparring til deres store inhousebureau. Det drejer sig bl.a. om en revitalisering af deres corporate markedsføring, og de første resultater er ved at blive implementeret nu,” siger Anders Tranæs.