Advance ansætter ny kontaktdirektør

FiG

Den nye er fundet hos Wibroe, Duckert & Partners, hvor han var strategikonsulent

Advance har ansat Casper Juul Kaufmann, 31, som Client Service Director. Han kommer fra en stilling som strategikonsulent hos Partners. Ansættelsen sker for at styrke Advance på kontaktsiden specielt på bureauets mange internationale kunder.

”Vi glæder os til at sætte Casper i spil på vores kunder. Casper er et stort talent som kommer med en rigtig stærk erfaring og sund indstilling til kommunikation & markedsføring,” siger Claus Wittenborg, CEO hos Advance.

Casper Kaufmann konstaterer, at det ikke var nemt at sige farvel til Partners, men matchet mellem hans og Advances syn på markedsføring gjorde udslaget:

”Advance arbejder strategisk og forbrugerorienteret med hele virksomhedens værdikæde, hvilket tiltaler mig enormt. Jeg glæder mig til sammen med team og kunder at udfordre måden at orkestrere markedsføring på – der er masser af rum i markedet til at skabe mere impact, hvis man tør bruge nye typer indsigter, indhold og medier til at sætte brandet i spil, hvor det giver værdi for forbrugerne,” siger Casper Kaufmann.

Han er cand.merc. i finance & strategic management og tiltræder 1. august.