Advice får to nye partnere

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Med udvidelsen af ledelsen med bl.a. tidligere forsvarsminister Gitte Lillelund Bech, er bureauet nu oppe på 12 partnere.

Det 125 mand-store Advice har en ambition om at bruge partnerskab som et ’væsentligt middel til at kunne tiltrække og fastholde nøglepersoner’. Den seneste partner man udnævnte, var Thomas Beck Sørensen, og nu har man udnævnt endnu to partnere.

Den ene er tidligere forsvarsminister og nuværende public affairs director, Gitte Lillelund Bech, der har været på bureauet siden 2016, er den ene af to nyudnævnte partnere.

Den anden er Rune Dalgaard, der har været hos Advice siden 2015 og har titel af director, branding & marketing. Rune Dalgaard har en baggrund på Kernel Simpatico (det nuværende Agency Spring).

Begge har ifølge CEO Espen Højlund bidraget væsentligt til udviklingen og væksten i Advice de seneste år.

”Rune og Gitte repræsenterer hver især vigtige kompetencer i markedet. Rune har et stærkt blik for, hvordan virksomheder positionerer og brander sig i en langt mere fragmenteret digital virkelighed. Gitte repræsenterer en unik forståelse for samfund og politik og forener det med en stærk kommerciel forståelse. Virksomheder skal netop i stigende grad både kunne begå sig i en ny kanalvirkelighed og forklare sig selv som samfundsaktører. Det repræsenterer Gitte og Rune på fineste vis.”

Ejerkredsen i Advice består nu af i alt 12 partnere:

Espen Saxtoft Højlund, Ralf Lodberg, Jesper Højberg Christensen, Anja Thrane, Jesper Nørding Pedersen, Birte Darting Biker, Tobias Zacho Larsen, Peter Thielst, Nicolai Vang Jessen, Thomas Beck Sørensen, Gitte Lillelund Bech, Rune Dalgaard.