Af Finn Graversen fg@kabelmail.dk

Det fremgår af den læserdebat, Claus T. Hansen’s afgang fra Guava har skabt. Han kædes sammen med det nye firma, Netpublications.

Ovenstående Bureaubiz-journalist følger åbenbart ikke godt nok med i det royale stof. Ellers havde han opdaget, at en af partnerne i den nye digitale kommunikations-virksomhed, Netpublications, er grevinde Alexandras mand, Martin Jørgensen.

Den slags har Se og Hør styr på, og derfor kan man læse den information her. Når jeg er blevet opmærksom på det, skyldes det de mange læserkommentarer, der er kommet til historien om Cubizz-stifter, Claus T. Hansens afgang fra Guava.

En af stifterne bag Netpublications hedder Torben Aagaard. Han har været med til at stifte Cubizz og sælge bureauet til Guava. Og forlod også bureauet for 1-2 måneder siden.

Ifølge Se og Hør er Torben Aagaard ikke artigt selskab, men har en række konkurser bag sig (der er dog ikke meget dokumentation bag påstanden), og Claus T. Hansen er på en eller anden måde med i Netpublications.

Dette blev fremdraget i en af læserkommentarerne på Bureaubiz, hvor der i går udspillede sig en debat for og imod henholdsvis Claus T. Hansen og Jacob Nyborg, der er blevet leder af Guava Communications i stedet for Claus Hansen. Af en anonym blev det fremhævet at ” Claus Hansen var og er en drivkraft, kulturbærer og er således den primære grund til Guava Communications succes (også da det tidligere hed Cubizz)”, mens en anden fremhæver, at der nok var gode grunde til at skille sig af med Claus Hansen – som jo måske havde travlt med mange andre ting. Her blev linket til Se og Hør sat ind.

Se debatten på historien fra i går. Der er et link øverst til højre for denne artikel.

Kommentarer

  1. Se og Hør har ikke styr på en skid, de plaster deres klamme blad til med artikler der er baseret på det pure opspind uge efter uge, så det er mig helt uforståeligt at en redaktion som denne vælger at sætte deres lid til opdigtede historier og kun smider mere ild på et bål der er skabt ud fra rygter og historier der på ingen måde er hold i!

    Usle journalister må være grunden til den økonomiske krise!

  2. Hej Anonyme? Eller er du Torben Aagaard? Hvad er det som ikke passer? Burde du ikke bruge dit krudt på facts frem for at være lige så latterlig som Qvortrup?

  3. Kære anonym. Når Se og Hør fortæller en historie og en læser gør opmærksom på, så er det under alle omstændigheder en del af en offentlig tilgængelig debat. Desuden er ikke kun en uvederhæftig Se og Hør artikel. Berlingske Tidendes tidligere chefredaktør, Niels Lunde, er i artiklen citeret for en for Torben Aagaard ikke særligt flatterende udtalelse. Hvad der er rigtigt, skal jeg ikke være skråsikker på, men det ville da være mærkeligt, hvis Bureaubiz aktivt skulle undlade at omtale sagen.

  4. Jeg har været med i Se og Hør da jeg blev set sammen med en kendis ven. De skrev at jeg var sanger og stavede mit navn helt hen i vejret, selvom de spurgte mig hvem jeg var og hvordan man stavede mit navn. Desuden blev vi citeret for at være kærlige over for hinanden – det er nok det sidste vi har været!

    Se og Hør er ikke et medie jeg stoler på og er interesseret i at støtte…

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club