Af Peter Engholm 25@mail.dk

WeDoCommunication er navnet på et netop åbnet kommunikationsbureau med 4 seniorfolk, der alle er partnere.

Med Anna Thygesen bag roret som adm. direktør og ejer slår det nye kommunikations- og brandingbureau WeDoCommunication nu dørene op.

WeDoCommunication består til at begynde med af 4 personer – alle seniorfolk, understreges det i en pressemeddelelse, og alle er partnere:

  • Anna Thygesen, adm. direktør (og majoritetsejer)
  • Christian Eppers, kreativ strategisk rådgiver og art director
  • Thomas Fryd, visuel kommunikationsrådgiver og fotograf
  • Anne Kirstine Cramon, kommunikationsrådgiver

Derudover er caster og PR-agent Elisa Lykke tilknyttet WeDoCommunication som ekstern kommunikationsrådgiver.

Anna Thygesen og Anne Kirstine Cramon kommer begge fra Geelmuyden-Kiese, hvor førstnævnte var seniorrådgiver, og sidstnævnte var seniorkonsulent.

Christian Eppers har i et lille års tid drevet egen virksomhed og var forinden Creative Director hos Primetime.

WeDoCommunication har en mission om at lave kommunikation, der er ukompliceret, skærer ind til benet og skaber synlige resultater for kunderne.

Anna Thygesen siger i pressemeddelelsen:

“Uanset hvad man som virksomhed beskæftiger sig med, har kommunikation aldrig været vigtigere. Skellet mellem PR, marketing, branding og salg er så flydende, at det ikke giver mening at arbejde med de enkelte ben isoleret. Resultaterne på bundlinjen ligger i samtænkningen. Som kunde opfatter man brands og virksomheder som et hele – og man er dybest set ligeglad med, om brandet har en god marketingstrategi, hvis nu hele kundeservicen sejler. Og det er netop det hele billede, vi hjælper vores kunder med.”

Hun tilføjer:

”Vi henvender os til kunder, der ønsker at arbejde strategisk med deres kommunikation og branding – og ønsker at gøre det uden for meget omsvøb, bullshit og varm luft.”

WeDoCommunication er godt i gang og rådgiver allerede en række kunder om kommunikation og branding. Bureauet har fysisk adresse i Danner Palæet i Skodsborg.

Kommentarer

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club