Annette Piilgaard indtræder i Gorm x Envisions bestyrelse

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Måske er hun på vej til udlandet i sit næste job. Men det er kun en bisætning i pressemeddelelsen, der fortæller, at Annette Piilgaard er blevet nyt bestyrelsesmedlem i Gorm x Envision.

Annette Piilgaard, der i efteråret 2023 stoppede som CEO i Nord DBB bliver en del af Gorm x Envisions bestyrelse.

Her skal Anette Piilgaard, der også tidligere har været CEO for Saatchi & Saatchi samt forperson for Kvinder i Bestyrelser “bl.a. bidrage med sin erfaring som leder af virksomheder, der har gennemgået fusioner, til bureauets post-fusion indsats mod en ny markedsposition samt en ny fælles kultur”. Det skriver bureauet i en pressemeddelelse.

Gorm x Envision var søsterbureauer indtil efteråret 2023, hvor de fusionerede og kort efter blev PR-bureauet, Prception opkøbt.

”Vi er utroligt stolte over, at vi har kunne tiltrække en kapacitet som Annette til bestyrelsen. Vi er i gang med en strategisk metamorfose, hvor vi er blevet et nyt bureau med over 100 tech & creativity-specialister, og hvor vi udvikler os både som organisation og forretning. Her vil Annettes profil, værdier og erfaring helt sikkert kunne hjælpe med at få os endnu mere styrket gennem den proces”, siger CEO i Gorm x Envision, Mads Duzenius Christensen.

Fra Anette Piilgaard lyder det:

”Jeg glæder mig til at bidrage med min erfaring fra blandt andet hele to bureaufusioner. Disse har givet mig vigtige erfaringer, som forhåbentlig bliver værdifulde for Gorm x Envision i forbindelse med deres genpositionering – internt og eksternt. Samtidig tager jeg også principper som ordentlighed, mod og teamwork med mig, for jeg tror på ligeværdig sparring i alle instanser, og at flere hoveder altid tænker bedre end ét”.

Pressemeddelelsen slutter med en lille cliffhanger: “Annette Piilgaard er i øjeblikket ved at få fremtiden på plads efter sit exit fra Nord DDB. En fremtid som ikke kun byder på bestyrelsesarbejde, men som potentielt byder på en karriere med et mere globalt udsyn.”