Annoncør hylder DIAs ungdomshold

Peter Engholm
peter@bureaubiz.dk

Inden DIA13 onsdag aften fremhæves de første deltagere: De fire nominerede teams i DIA Future. Opgaven er løst for et delebils-koncept, der er udelt begejstret: Professionelt og omkostningslet.

”Få danskerne til at udskifte deres nuværende bil med en delebil – via en digital kampagne, der indeholder minimum et offline/fysisk element”.

Således lød opgaven fra delebilskonceptet LetsGo og DIA Future 2013 – konkurrencen ved Danish Internet Award, der er forbeholdt studerende, og som i lighed med tidligere år har digitalbureauet Plant som tovholder.

57 studerende fra 7 forskellige uddannelsesinstitutioner løste opgaven – fordelt på 27 indsendelser. Voksen-juryen ved DIA13 vurderede indsendelserne, og shortlistede disse fire:

  • Din Bil - Johan Buhl / Sibel Christensen, IT Universitetet
  • The Carculator - Philip Bock / Morten Schmidt, DMJX
  • AllRide - Kristoffer Winther / Gustav Eskildsen, DMJX
  • LetZgo - Casper Christensen / Niklas Hultquist, DMJX

Vinderen præsenteres onsdag aften, når DIA13 afholdes i Cirkusbygningen i København, men allerede nu vil opdragsgiveren, adm. direktør Bjarke Fonnesbech, fra delebilskonceptet LetsGo den nominerede kvartet:

”Shortlisten består af inspirerende bidrag fra helt tydeligt dygtige og kreative folk. Vi er som organisation på vej til noget større, men vi har ikke nogen stor kapital i ryggen, og derfor er det vigtigt, at kampagnen er omkostningslet og effektiv,” siger Bjarke Fonnesbech.

LetsGo har et bureau-samarbejde på PR-siden med Geelmuyden.Kiese, men har ikke på tilsvarende vis haft et digitalbureau inde over.

”Af shortlisten er der inspiration at hente – både ud fra et omkostningsperspektiv og et ønske om overraskelseselementer. Umiddelbart går vi ikke direkte videre med ideerne, men de vil helt sikkert blive en del af vores bagkatalog af muligheder. Og skulle vi vælge at udføre dem, så vil vi vende tilbage til dem – for alle fire nominerede ideer er elegant og professionelt udført,” siger Bjarke Fonnesbech.