Avis: M2 Group sælges for millionbeløb

Zandra Damsgaard
zandra@bureaubiz.dk

Der kan angivelig være et trecifret millionbeløb på vej til M2 Groups stifter Mads Munk, hvis et salg af filmselskabet går igennem.

Lego, Hummel, A.P. Møller – Mærsk, Jysk og Danske Regioner.

I små tyve år har M2 Group lavet reklame- og animationsfilm for en række prominente virksomheder, og selskabet kan nu være helt eller delvist på vej ud af ejer og stifter Mads Munks hænder.

Dagbladet Børsen erfarer ”fra flere kilder med kendskab til processen”, at M2 Group afsøger markedet for mulige købere og at der kan være tale om et trecifret millionbeløb.

Bureaubiz har bedt Mads Munk om at be- eller afkræfte oplysningerne, men har ikke kunnet få en melding inden deadline.

”Meget tilfredsstillende ordrebog”
I sin beretning i forbindelse med årsregnskabet for 2016 løfter ledelsen ikke just sløret for et forestående salg. Om forventningerne til 2017 står således:

”2017 er startet i henhold til budget, og ledelsen forventer, at de Iøbende forbedringstiltag, investering i udviklingen af nye forretningsmuligheder samt en meget tilfredsstillende ordrebog
for den primære forretning vil bidrage til tilfredsstillende økonomiske resultater i 2017.”

M2 Group kom ud af 2016 med et bruttoresultat på næsten 98,6 mio. kr. og 16,6 mio. kr. på bundlinjen.

Fra Danmark til Thailand
Mads Munk stiftede M2 Group i 1998 og har i dag godt 250 ansatte fordelt på datterselskaber i Danmark, England og Thailand.

Ifølge årsregnskabet producerer de danske selskaber M2FiIm og Duckling&Sonne hovedsagelig content marketing-produkter og servicerer reklamebureauer og større annoncører. M2 Film i Aarhus huser 81 ansatte, imens otte har deres daglige gang hos Duckling&Sonne i København.

Selskabets største virksomhed målt på antal medarbejdere er Picture This Studio i Bangkok med mellem 140 og 150 ansatte.