Børsen henter ny chefredaktør hos Politiken

peng

Politikens erhvervskommentator skifter job og skal som ny journalistisk chefredaktør drive og udvikle al journalistik på både Dagbladet Børsen, Borsen.dk og de trådløse platforme.

Niels Lunde, 48 år og cand.scient.pol, forlader ved udgangen af denne måned Politiken, hvor han de seneste tre år har været erhvervskommentator.

Herfra går turen over til Møntergade i København, hvor han tiltræder som journalistisk chefredaktør på Børsen.

“Niels Lunde er en anerkendt og respekteret observatør af dansk erhvervsliv. Han har erfaring som journalist, skribent og redaktionel leder, og vil uden tvivl gøre Børsen mere uundværlig for danske erhvervsfolk, investorer og beslutningstagere,” siger Anders Krab-Johansen, ansv. chefredaktør og adm. direktør for Dagbladet Børsen, til Borsen.dk.

Niels Lundes opgave bliver at drive og udvikle al journalistik i koncernen, hvilket omfatter avisen, nettet og de trådløse platforme.

“Et vigtigt skridt i arbejdet med at styrke Børsens position som landets førende erhvervsavis bliver at udvikle alle digitale platforme, så Børsen hele tiden er tilgængelig for dens læsere og brugere, uanset hvor de befinder sig,” siger Niels Lunde, der tidligere – 2002-2007 – var ansv. chefredaktør for Berlingske Tidende.