Bag om filmen fra dansk Cannes-talent

Peter Engholm
peter@bureaubiz.dk

Få et kreativt og personligt indblik med denne særudgave, hvor Jenny Amdi Sørensen fortæller om sin prisvindende film, der tager afsæt i angst og OCD. Hun er gæsten i Statusmøde med Morten Grubak og Victor Ghaznawi.

Hastigt på vej mod september tilbyder branche-podcasten ‘Statusmøde’, som Virtue præsenterer sammen med Bureaubiz, et glimt af sommer. Episode 7 fra værterne Morten Grubak, executive creative director, Global i Vice, og Victor Ghaznawi, nu andenårsstuderende på Kreativ Kommunikation, DMJX, er nemlig optaget før sommerferien, men – med velberåd hu – først lagt på nu, hvor de fleste er tilbage på job og studie.

Det var også før sommerferien, at gæsten – Jenny Amdi Sørensen – vandt en Silver Screen ved Young Director Award i Cannes.

Det skete med filmen ‘This is how it feels to me‘, som hun fik lov til at lave som passionsfilm som praktikant på Bacon. 

Filmen giver et kunstnerisk indblik i hendes liv med angst og OCD, og denne podcast-special handler om de kreative processer, filmiske budskaber og følelser, som den unge instruktør arbejder med. 

En special – fordi podcastens sædvanlige koncept lægges til side for en stund, men optur/nedtur-elementet til sidst er der dog plads til. 

Lyt med her: