Bang & Olufsens julekampagne er udviklet internt

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Med hjælp fra tre svenske kræfter har Bang & Olufsens team i Lyngby produceret årets julefilm, der tager udgangspunkt i virksomhedens 95 års jubilæum og dermed 95 styk restaurerede Jacob Jensen pladespillere.

I år fejrer Bang & Olufsen sit 95-års jubilæum. Det gør de med en julekampagne, der er skabt inhouse med kampagnefilmen produceret af Camp David Film  med lydeffekter fra Red Pipe,og med freelance tekstforfatter Kurt Beren Geiger – alle fra Stockholm.

Kampagnen hedder Crafting memories since 1925/The Exchange og den tager udgangspunkt i restaurerede Jacob Jensen-designede Beogram 4000c pladespillere i en limited edition, faktisk nøjagtig 95 styk en for hvert år, B&O har eksisteret.

Om kampagnen siger creative director, global brand & creative hos Bang & Olufsen, Paul Collins:”Vi ønskede at dramatisere de minder folk har om Bang & Olufsen-produkter, og hvordan disse produkter bliver en del af det følelsesmæssige stof i deres familietraditioner. Filmen bringer en af ​​disse minder tilbage til livet.”

Han fortsætter:

“Da vi hørte, at vi forestillede os og gendannede 95 Beogram-pladespillere, vidste vi, at vi var nødt til at flytte dette til forgrunden for kampagnen. Det er et fantastisk vidnesbyrd om Bang & Olufsens tidløse design og urokkelige dedikation til langvarigt håndværk.”

Stine Darby Busk, der er leder af campaign management i Bang & Olufsen, tilføjer:

“Design, kvalitet og lang levetid har altid været kendetegnende for Bang & Olufsen-produkterne. Og med en voksende forbrugerbevidsthed omkring cirkulært design har mærket i stigende grad opnået en tiltrækningskraft med et bredere sortiment af elektroniske produkter til hjemmene.”

Kampagnen kører lige nu i owned, paid og earned SoMe.

 

 
Credits:
Bang & Olufsen – The Exchange
Campaign: Crafting memories since 1925
Global Creative Director: Paul Collins 
Senior Copywriter: Kurt Beren Geiger
Global Brand Manager: Daniel William Motka
Global Campaign Management: Stine Darby Busk
Production Company: Camp David Film
Director: Stina Lütz
DoP: Fredrik Bäckar
Sound Design: Red Pipe