Bjerg-mand afløser kulturminister i bureau

Peter Engholm
25@mail.dk

Uffe Elbæk blev minister og udtrådte af bestyrelsen i We Love People. Afløseren mangler bestemt ikke visioner.

Glæden over at have en minister, oven i købet en kulturminister, tilknyttet bureauet blev desværre kortvarig for We Love People.

Uffe Elbæk, nyvalgt folketingsmedlem for de radikale, blev præsenteret som Danmarks nye kulturminister – det skete mandag formiddag, og mandag aften trak han sig fra alle sine bestyrelsesposter, heriblandt altså også We Love People.

Pernille Simmelkiær, adm. direktør i bureauet, gav i forbindelse med minister-præsentationerne Elbæk disse ord med på vejen:

“Ministerpost eller ej: Uffe er en vidunder ildsjæl, som vi har haft stor glæde af – bl.a. med oprettelsen af vores skole, We Love Talent.”

We Love People har imidlertid – med næsten samme fart, som Uffe Elbæk takkede af i diverse bestyrelser – fundet en ny person til sin bestyrelse.

Det drejer sig om Mik Thobo-Carlsen, der ikke er lige så kendt som kulturministeren og hans fortid hos bl.a. Frontløberne og Kaospiloterne, men som bestemt ikke savner iværksætterånd og visioner.

Således er han en del af den duo, der før årsskiftet præsenterede – med tungen lige i munden – visionen om at skabe Mount Copenhagen, et 3.500 m højt bjerg lidt uden for København. Se præsentationen her.

“Mik Thobo-Carlsen er involveret i flere iværksættervirksomheder, både herhjemme og i udlandet. Det er mine kreative partnere, Claus Skytte og Peter Stenbæk, der kender ham fra deres netværk, og som har peget på ham. Vi er bestemt meget glade for at have ham i vores bestyrelse,” siger Pernille Simmelkiær.