Bo Lundberg skal sælge sprut

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Tre måneder efter, at Bo Lundberg måtte forlade Dong, vender han tilbage til en brandstyret virksomhed – denne gang som adm. dir.

Der vil ikke være gået meget mere end en uge fra, at Bo Lundberg satte sin underskrift på kontrakten, til han i starten af næste uge tiltræder sit nye job hos spiritusgiganten Diageo.

Her vil han få rollen som General Manager – eller adm. dir. – for Diageos aktiviteter i Danmark, Norge og Sverige. Umiddelbart vil han få sæde i Danmark, men man kan ikke tale om, at det danske kontor er skandinavisk hovedkontor, så Bo Lundberg vil have Skandinavien som arbejdsplads.

Der vil være en country manager i hvert land, der refererer til Bo Lundberg, og jobbet vil komme til at indebære en del rejseri.

For Bo Lundberg er det med en betydelig glæde, at han starter i det nye job.

“Det meste af min karriere har jeg arbejdet med brandstyrede virksomheder – Colgate, Coca-Cola og Toms. Dong var en meget anderledes oplevelse – men det var lærerigt at være i en så stor og kompleks organisation. Det ændrer dog ikke på, at jeg føler det helt rigtigt at vende tilbage til en virksomhed, der arbejder med stærke brands,” siger Bo Lundberg.

Diageo repræsenterer mærker som Smirnoff, Johnnie Walker, Guinness og Baileys.

Det er tre måneder siden, Bo Lundberg forlod Dong i forbindelse med en ændring af organisationen. Men han har ikke brugt tiden på at slappe af.

“Jeg valgte at søge meget hurtigt og aktivt ud i mit netværk for at afdække mulighederne, og jeg må indrømme, at jeg rent faktisk har haft temmelig travlt,” siger Bo Lundberg.