Af Emil Nørlund emil@bureaubiz.dk
Marie Kristine Schmidt skifter B&O ud med greentech virksomheden Clever.

Marie Kristine Schmidt forlader B&O til fordel for greentech virksomheden Clever.

Efter fem års tjeneste har Marie Kristine Schmidt valgt at opsige sin stilling som Corporate Vice President (Head of Brand, Design & marketing) i Bang & Olufsen. Marie starter primo juli i greentech-virksomheden Clever, som har eksisteret siden 2009 og specialiseret sig indenfor e-mobility i form af opladning af elbiler.

Elbil og Clever ladestander. Foto: Clever.

”Det er et kæmpe skift. Men jeg har længe interesseret mig for, hvad der bevæger sig i tech-verdenen, orienteret mig efter nye trends og holdt mig ajour med relevante conversations indenfor den sfære”, fortæller Marie.

Hos Clever får Marie Kristine Schmidt titlen ’Chief Experience Officer’ (CXO) og hendes primære opgave bliver at stå for alt det der har med kundeoplevelser at gøre.

Marie uddyber:

”Jeg har arbejdet indgående med kunder og innovation – og nu skal jeg bruge den erfaring jeg har fra B&O til at udvikle Clever brandet og være den der samler enderne omkring kundeoplevelsen”.

Hun fortsætter:

”Clever er en mindre virksomhed, med en start-up kultur, og en ukuelig sult på at accelerere fremtidens bæredygtige e-mobilitet. Greentech er et utrolig spændende felt og vi har endnu ikke set en brøkdel af, hvad der kommer til at ske i denne industri ift. nye e-solutions.”

Om bruddet med Bang & Olufsen fortæller Marie:

”Jeg har elsket at være på B&O. Og jeg må indrømme, at jeg er virkelig stolt over at have været med til at flytte B&O brandet til et så godt sted, som det er i dag. Så jeg kigger tilbage med stolthed og frem med nysgerrighed”.

Virksomheden Clever

Clever blev etableret i 2009 og er et hurtig-opladningsnetværk til elbiler i Danmark, Sverige og Nordtyskland. Firmaet tilbyder både ladebokse til private og offentligt tilgængelige ladestandere. Clever er fællesejet af de fem store danske energiselskaber: Seas-Nve, SE, Nrgi, Eniig og Energi Fyn.

Clever har, ifølge dem selv, nordens største oplader-netværk til elbiler. Foto: Clever.

Opgradér til BureaubizPro og bring dig og dine kollegaer i front med vigtig viden om bureaubranchen.

Med Bureaubiz Pro får du:

  • Bureaurapporten trykt og digitalt
  • Bureaubot
  • Bureaubattle
  • Bureaukalenderen
  • Brancheanalyser
  • Udbudsvagten
  • Fuld adgang til Bureaubiz.dk
  • To årlige gå-hjem-møder
Køb nu

Kommentarer

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ daglige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev