Brandhouse mister direktør

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Peter Mahler Sørensen var på vej over i ny rolle på bureauet, men har i stedet valgt at blive direktør for et design-firma. Brandhouse skal have mindst en ny kontaktchef/direktør.

Mindst en ny chef – måske to. Det er Brandhouse lige nu på udkig efter i kølvandet på, at Peter Mahler Sørensen har valgt at søge nye udfordringer som direktør for designfirmaet Engelbrecht Furnitures.

“Vi har i et halvt år arbejdet på at flytte Peter over i en ny funktion, hvor han skulle have mindre kundeansvar og være mere fokuseret på corporate branding og forretningsudvikling. Men undervejs i processen har Peter følt sig fristet af nye udfordringer som adm. dir. hos Engelbrechts Furnitures, og da han har været her i mange år, er det vel ikke så unaturligt”, fortæller adm. dir. Stiig Helgens.

Han skal således nu på jagt efter en ny kontaktchef/direktør – og muligvis også en ny mand/dame til forretningsudvikling.

“Corporate branding og forretningsudvikling er noget, vi har haft succes med, og derfor er der mening i at styrke området”, siger Stiig Helgens.

Ledelsen i reklamebureauet har hidtil bestået af ham selv og Peter Mahler Sørensen samt Anita Dejgaard, der er økonomidirektør. Derudover er der kreativ direktør Peter Zimmermand samt kontaktfolkene Annette Milner og Bente Mortensen.

Morten Angelo er partner og indgår i holding-selskabets ledelse.