BRFkredit udvider sine bureaurelationer

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Umwelt kan nu skrive BRFkredit på kundelisten. Selskabet arbejder fortsat med Mensch og har også andre partnere.

Umwelt kunne mellem jul og nytår annoncere en ny kunde: Det Frie Forskningsråd under Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Men det skulle vise sig blot at være en forret. For ikke så snart er det nye år skudt i gang, før bureauet melder om endnu en ny kunde.

Denne gang er der tale om BRFkredit, hvor Umwelt er valgt efter en konkurrence.

“Umwelt har en ‘proven track record’ inden for rådgivning i den finansielle sektor med kundereferencer som Danske Bank, Codan og PFA Pension, ligesom de udviser en god og nuanceret forståelse for BRFkredits udfordringer. Især deres evne til at forenkle, se tingene udefra og viden om den digitale implementering gør os trygge,” siger Monica W. Østergaard i en pressemeddelelse. Hun er senior konsulent i Salgs- og Ledelsessekretariatet.

CEO Martin Michael Hansen, Umwelt supplerer:

“Udviklingsperspektiverne er særdeles interessante og spiller godt sammen med vores ambitioner om at være et bureau, der ud over strategisk rådgivning, hjælper kunderne med digitalisering og digitale værktøjer.”

BRFkredit har et mangeårigt samarbejde med Mensch, og det ændres der ikke på.

“Vi har forskellige afdelinger med forskellige projekter og behov. I dette tilfælde har Salgs- og Ledelsessekretariatet valgt Umwelt til et projekt, og det er en helt normalt procedure,” siger marketingdirektør, Steen Trærup og tilføjer:

“I marketing arbejder vi med Mensch som lead, men også her arbejder vi med andre bureauer på forskellige projekter. Det er en del af vores set-up at bruge forskellige bureauer.”