Brug bolden når du booker

Sponseret indhold

Redaktionen på bold.dk skriver mere end 30.000 artikler hvert år, og det medvirker til, at mediet har mere end 60.000.000 sidevisninger hver måned. Sidevisninger, der kommer fra bold.dk’s mange loyale brugere, der flere gange dagligt tjekker ind for at få sidste nyt fra fodboldens verden og konstant være opdateret på stort og småt i Danmarks…

Nøgleordet er ’tilstedeværelse’. Bold.dk dækker alle kampe i den danske Superliga, følger landsholdet på ude- og hjemmebane og dækker danske klubber i Europa. Udover at være stedet, hvor man altid kan finde seneste nyt fra fodboldens verden, er bold.dk også platformen, hvor fodboldinteresserede kan dykke ned i tabeller, tjekke stillinger og deltage i fodbolddebatter og -fora.

bold.dk har udviklet sig til at være et univers på tværs af skrift, video og lyd. Mediet udkommer ugentligt med skarpe podcasts, rammer dagligt SoMe med fodboldnyheder tilpasset platformene og udgiver egenproduceret videoindhold på både bold.dk og sociale platforme.

Et kig på bold.dk’s brugere afslører – ikke så overraskende – en mandetung målgruppe; 90 procent er mænd, de fleste mellem 16 og 55 år, og mediet er for mange det første, de kigger på, når de vågner om morgenen, og det sidste sted de kigger inden sengetid.

Masser af loyale brugere, kvalitetsindhold og høj troværdighed har kort fortalt gjort bold.dk til et attraktivt medie at søge hen som annoncør.

Så brug bolden og bliv set på Danmarks største fodboldmedie.

Få meget mere information om bold.dk og se mulighederne for annoncering på: https://annoncering.bold.dk/da/