Bureau-direktør skifter til Berlingske

Peter Engholm
25@mail.dk

In2medias direktør for Digital Commerce & Retail tager til Berlingske Media, hvor han skal være ny direktør for Consumer Sales.

Berlingske Media har kigget i bureau-retning for at finde en ny direktør for Consumer Sales. Carsten Blom-Hanssen har de seneste par år været hos In2media, hvor han var direktør for resortområdet Digital Commerce & Retail.

Hos Berlingske Media skal han styrke koncernens Consumer Sales-aktiviteter, og koncernchef Lisbeth Knudsen siger i en pressemeddelelse om ansættelsen:

”Berlingske Media har i dag en stærk position på dette konkurrenceprægede og innovative område. Vi er glade for, at vi med Carsten Blom-Hanssen får en ny direktør til at lede forretningsområdet, og at det er lykkedes os at få en virkelig erfaren e-commerce specialist ombord”

Carsten Blom-Hanssen har før tiden hos In2media været med i etableringen af Boozt.com og Bestseller.com og har derudover været involveret i en række andre virksomheder som medejer eller investor. Det giver samlet set 14 års erfaring inden for e-commerce, retail og ledelse.

Om sit farvel til bureauet siger Carsten Blom-Hanssen:


”Jeg har haft en spændende tid hos In2media, hvor jeg har arbejdet sammen med nogle af de stærkeste spillere på markedet inden for digital forretningsudvikling og haft dygtige og inspirerende kolleger. Jobbet som direktør for Berlingske Medias Consumer Sales giver mig muligheden for at arbejde med hele værktøjskassen fagligt som ledelsesmæssigt.”

Berlingske Medias e-commerce aktiviteter blev, efter at have været delt i en national afdeling i København og en for lokale aktiviteter i Midtjyske Medier, lagt sammen i november 2014. Samtidig blev det overordnede ansvar for Consumer Sales placeret hos Gorm Wesing Flyvholm, der er medlem af Koncernledelsen.