Bureau-køb i Odense

Peter Engholm
25@mail.dk

Digitalt designbureau køber webbureau. I første omgang bliver det en ren Odense-affære, men fra årsskiftet flytter en del af bureauet til København.

Den 1. november bliver Stupid Studio lidt større, når medarbejdere fra webbureauet psst! flytter ind – og bliver en del af Stupid Studio.

Med sig tager de nye Stupid-medarbejdere kompetencer inden for webudvikling og online universer, og styrker dermed det digitale designbureau, når der skal løftes opgaver af digital og især teknisk karakter.

“Sammenlægningen styrker os helt enormt inden for udvikling af web og apps og selvfølgelig også på det mere overordnede plan i forhold til digital strategi”, siger Daniel Gjøde, partner og kreativ direktør i Stupid Studio.

Baggrunden for købet af psst!, der har tre medarbejdere, er i mere end én forstand nærliggende: psst! ligger i samme bygning i Ryttergade i Odense som Stupid Studio og har det seneste år arbejdet tæt sammen på en række forskellige områder.

”Vi har hidtil købt udviklingsteams ude i byen eller i udlandet, og det besværliggør projektledelsen. Nu bliver disse kompetencer en del af bureauet, og det er en velsmurt maskine, der bliver koblet på. Samtidig ser vi flere og flere apps, og det er noget, der bør ligge hos os,” siger Daniel Gjøde.

Han tilføjer:

“Sammenlægningen betyder, at vi kan være mere agile. Vi vil være driver på digitalt design, og det kræver den tekniske kompetence inhouse. Og så bliver det selvfølgelig også sjovt at se, hvad der kommer ud af det, når kreative designere og tekniske udviklere bliver sat sammen – det er slet ikke uinteressant.”.

Med købet af psst! kommer Stupid Studio op på 13 fuldtidsansatte – og fra årsskiftet deles medarbejderne op på to kontorer, idet København også bliver lidt ”stupid”. Det sker, når partneren Bjarne Christensen og 3-4 andre medarbejdere rykker ind på Vesterbrogade.

Stupid Studio står bl.a. bag www.royalbeer.tv og www.pumpehuset.dk.