Af Peter Engholm peter@bureaubiz.dk

Bureauerne Promovator, Live og Posterscope, tilsammen Experiential Media, skal have ny adm. direktør, efter at Christian Vollerslev er optaget på Harvard Business School.

Indledningsvis: Aegis Media har pr. 1. januar skiftet navn til Dentsu Aegis Network – som følge af sidste års køb. Således er det Dentsu Aegis Network-bureauerne Promovator, Posterscope og Live, der skal have ny adm. direktør. Bureauerne udgør netværkets experiential forretning.

Jagten på en ny adm. direktør er indledt, for den hidtidige direktør, Christian Vollerslev, er blevet optaget på Harvard Business School’s Advanced Management Program – verdens hårdeste toplederuddannelse, hvor han starter den 1. april.

Efterfølgende flytter Christian Vollerslev til New York, hvor han kommer til at arbejde hos Dentsu Aegis Network som en del af sin karriereudvikling.

Christian Vollerslev begyndte som trainee i Promovator i 2002, og da han blev cand.merc. byggede han Promovator Live (dengang Eksekvator) op fra bunden.

I 2009 blev Christian Vollerslev så adm. direktor for det samlede Promovator og formåede at skabe en turn-around – og har også fået etableret en afdeling i Aarhus.

For tre år siden påtog han sig også rollen som adm. direktør for Posterscope og har siden – med ordene fra en pressemeddelelse – ”løftet bundlinjen og skabt et stærkt og meget konsistent team”.

Lars Bo Jeppesen, CEO Dentsu Aegis Network Denmark og Nordics, siger:

”Jeg har tre grundlæggende værdier i mit arbejde og dem, jeg samarbejder med: Flid, ambition og loyalitet – og Christian har leveret på alle parametre igennem mere end 10 år. Derfor er det helt naturligt, at vi som virksomhed kvitterer med at investere i Christians videre karriereudvikling på Harvard og vores New York-kontor.”

Resultaterne, som Christian Vollerslev har opnået med bureauerne, skaffede ham forrige år en plads i netværkets internationale talent management program, Route 500, der består af de 5 pct. i den globale organisation med det største lederpotentiale.

Før Route 500 har Christian Vollerslev deltaget på talentprogrammerne Master of Communication og Aegis Academy, der er etableret i alle de nordiske lande, som hhv. senior og junior talentudviklingsprogrammer.

Kommentarer

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club