Bureau solgt til international gruppe

Emil Malte Simonsen
emil.s@bureaubiz.dk

Opdateret: Bureauet Maze-One, der er specialiseret i Amazon, er blevet solgt til performance marketing-bureauet Incubeta. Maze-One-brandet forbliver, men får Incubeta før sit navn.

Hollandsk-ejede Maze-One, der bl.a. har bureauet Maze-One Nordics i Danmark, er blevet solgt. Bureauet er solgt til den internationale gruppe Incubeta, der er stiftet i Sydafrika, og i dag har hovedsæde i London. Det oplyses i en pressemeddelelse.

Gruppen specialiserer sig i digital performance marketing og består af flere forskellige specialistenheder, der indgår under Incubeta-brandet. I fremtiden kommer Maze-One således til at hedder Incubeta Maze-One. Gruppen har bl.a. M&S, C&A, L’Oréal og Zalando som kunder.

Incubeta har samlet 440 ansatte fordelt på 18 kontorer i 15 lande. Dertil kommer nu 50 medarbejdere fra Maze-One, hvoraf 10 af dem er fra det danske kontor. 

“Dette er et værdifuldt opkøb, der giver os yderligere kontrol over vores kunders rejse frem mod deres digitale handelsløsning. Vi kan nu forøge kundernes vækst på detailsiden. Dette åbner en helt ny verden af produkter og tjenester for vores kunder,” siger Lars Lehne, der er koncerndirektør for Incubeta, i pressemeddelelsen. Han fortsætter: 

“Det er også et vidnesbyrd om vores fortsatte ekspansion, fordi vi hele tiden tilstræber at levere det mest innovative og komplette tilbud til vores kunder.”

Maze-Ones hollandske grundlægger, Tim van der Bilt, vil fortsat lede virksomheden som Maze-Ones adm. dir. Ligeledes fortsætter de medstiftende partnere i Maze-One Nordic, Ulrik Grevenkop-Castenskiold og Michael Chabert, som direktører for de nordiske kontorer.

Maze-One blev grundlagt i 2018 som et bureau specialiseret i markedspladser og e-platforme. Amazon udgør 95 % af bureauets forretningsområde, men Maze-One understøtter også platforme som Zalando, bol.com og Mano Mano. Blandt kunderne kan bl.a. PlayStation, Cloetta, Urtekram, Hummel, BIBS Denmark og Hoptimist nævnes.

*Opdateret: Det fremgik, at Incubeta var hollandsk. Det er rettet til, at Incubeta er stiftet i Sydafrika, og nu har hovedsæde i London.