Bureaubiz lancerer bureau- og case-oversigt

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Ny aktivitet sigter mod at give bureauer mulighed for at eksponere deres cases ud fra filosofien, at cases er det bedste middel til at beskrive, hvad man står for.

Find et bureau. eller find en case. Det er visionen for en ny aktivitet på Bureaubiz. De fleste af bureauerne er der allerede. Til gengæld er en case-oversigt noget mere kompliceret. Den har først for alvor værdi, når der er mange cases, så derfor kræver den noget mere opbygningstid.

Visionen er, at det er bureauerne, der skal lægge cases ind under en abonnements-ordning, og cases vil således blive knyttet til hver enkelt bureau.

I takt med at der kommer nye cases ind vil de blive eksponeret på forsiden af Bureaubiz samt i den daglige nyhedsmail.

Sammenkoblingen af bureauer og cases sker ud fra filosofien, at bureauernes arbejde er det, som de fleste annoncører helst bruger til at evaluere bureauer på.

Men ud over at kunne tjene som værktøj for annoncører til at researche på bureauer, så håber vi dog, at en fyldig case-oversigt i bredere forstand kan få værdi som research-værktøj.

Der er således lavet et søgeværktøj, der giver mulighed for mange indgange til case-typer – men vi håber indledningsvist på overbærenhed, for med få cases i starten rummer søgningen naturligvis sine begrænsninger.

Så indtil videre vil de først og fremmest tjene et formål i forhold til beskrivelsen af det enkelte bureau, som herudover også kan lægge teasers ind på blogs på deres egen hjemmeside. Samt pressemeddelelser.

Desuden kan de vælge en relativt kortfattet case-beskrivelse og indsætte et link til en mere uddybende beskrivelse på deres egen hjemmeside.

Bureau- og case-oversigten er nemlig ikke skabt for at optimere trafik hos Bureaubiz. Den er et eksponeringsværktøj for bureauerne og kan de opnå mere trafik på deres egne hjemmesider, så lever den op til formålet.

For at få adgang til både at udbygge beskrivelsen af sit bureau samt lægge cases, blogs og pressemeddelelser ind kræver det et pass-word. Prisen er lav i det første år. Kontakt Pia Osbæck på 24 27 32 38 eller pia@bureaubiz.dk for yderligere information.