Bureaubiz udkommer fremover om torsdagen

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Nyheder, baggrundsartikler, klummer og analyser samt et godt overblik over, hvad der sker i bureaubranchen af både stort og småt. Det er noget af det, du fremover vil opleve på Bureaubiz fra journalister, der kender branchen.

Fremover vil Bureaubiz udkomme om torsdagen i stedet for tirsdag. Det er derfor, vi udkommer igen i dag blot to dage efter premieren i tirsdags – og fem dage efter at Creative Club har overtaget Bureaubiz fra Kommunikationsforum.

Udover at ændre ugedag, er jeg også utroligt glad for, at både Finn Graversen og Peter Engholm har sagt ja til at skrive for Bureaubiz. Jeg kan se på kommentarerne på Facebook og LinkedIn, at mange andre også har taget positivt imod den nyhed.

Det betyder også, at det hold, der byggede Bureaubiz fra ingenting i 2008 til det blev solgt til Kommunikationsforum i 2015 igen er samlet.

Hertil kommer to dygtige medarbejdere, nemlig Victoria Dahl Understrup og Emil Malte Simonsen, som vi har fået med fra Kommunikationsforum.

Jeg er også ved at samle et hold af klummeskribenter og den første, der havde en klumme med allerede i tirsdags, er også en gammel Bureaubiz-kending – nemlig Hanne Feldthus, der i sin tid hjalp med at starte Bureaubiz. Hun er ikke bare en stærk og erfaren strateg men også en meget skarp klummeskribent.

Jeg håber, at I vil tage godt imod det nye Bureaubiz og at vi kan leve op til de forventninger, I har til os. Vi har allerede indført nogle nye artikeltyper: Sket i Ugen skrevet og kommenteret af Finn Graversen, Navnenyt og Bureaunyt som giver et hurtigt overblik over, hvem der skifter job og hvad der er sket på bureausiden.

Og så satser vi på at bringe god og seriøs journalistik minimum en gang om ugen med fokus på branchen og faget ud fra den filosofi, som også prægede starten på Bureaubiz – nemlig at vi skriver om branchen både kritisk og kærligt.