Bureaudirektør skifter spor efter 28 år i branchen

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

25 år hos Nørgård Mikkelsen, 3 år som adm, dir. i netværksbureau. Men nu skal han noget helt andet.

Det lille fynske netværksorienterede bureau, Pryhl A/S, skifter adm. direktør. Skiftet skyldes, at Jan Skouenborg har valgt at skifte spor.

Ny mand på posten bliver Christian Heetkamp, der hidtil har været kontaktdirektør og medstifter af bureauet. Pryhl kan samtidig fortælle, at man om en måned åbner et kontor i København og desuden mander op med en projektleder fra Fingerspitz (Mette Sørensen). Bureauet arbejder desuden med et netværk af over 75 kreative freelancere, som sikrer den fleksible forretningsmodel, og at kompetencerne altid matcher opgaven.

Jan Skouenborg var med til at stifte bureauet og bevarer en plads i bestyrelsen. Hans afgang er hverken et fravalg af reklamebranchen eller Pryhl.

“Jeg kan ikke fortælle, hvad jeg skal lave i stedet – ud over at det er en nystartet virksomhed, som er noget helt andet end reklamebranchen, og som efter min mening kan blive til noget stort. Jeg bliver medejer, og det er simpelthen en udfordring, som er så spændende, at jeg ikke kunne sige nej til den,” siger Jan Skouenborg.

Han har været i reklamebranchen siden sin uddannelse. I 1985 kom han til Nørgård Mikkelsen, hvor han næsten 25 år senere stoppede som partner og strategisk planner for at være med til at starte Pryhl.

”Vi ønsker Jan Skouenborg held og lykke med de nye udfordringer og  glæder os over, at vi samtidig har kunnet geare op til fremtiden med et forstærket bureau setup, der supplerer vores store kreative netværk,” siger Christian Heetkamp.

Bureauet præsterede i seneste regnskabsår en bruttoavance på 4,4 mio. kr. – en vækst på 21,8 pct. – og et overskud på 0,5 mio. kr.