Bureaudirektør stopper efter 20 år

Peter Engholm
25@mail.dk

Det sker ikke hver dag. Faktisk skete det senest for to årtier siden: Havas Danmark skifter ud på den øverste post.

Det forenede media- og kreative bureau, Havas Danmark, annoncerer CEO-skifte: Johnny Twile stopper som adm. direktør efter 20 år, og Søren Bronée bliver ny øverste chef.

Johnny Twile har gennem sine 20 år som CEO i Havas Danmark været med til at styre bureauet gennem store markedsændringer og teknologiske transformationer. 

“Johnny Twile’s bemærkelsesværdige bidrag til Havas Danmark kan ikke overvurderes,” lyder det i en pressemeddelelse fra Alberto Canteli, CEO/Chairman Havas Group, Nordics, CEE & Middle East, SEA, som fremhæver Twiles ”urokkelige engagement, kundeorienterede tilgang til virksomheden og store omsorg for medarbejdere”.

På toplederposten har der således ikke været forandringer, men den kreative del af bureauet har de seneste 20 år – som følge af internationale beslutninger – skiftet navn fra Courage Euro RSCG til Euro RSCG Copenhagen til Havas Worldwide. Og i 2016 fik Havas’ to danske bureauer samme ledelse, med Jonny Twile som fortsættende direktør og COO i Havas Media, Søren Bronée som en del af ledelsen. 

Og det er netop Søren Bronée, der med virkning fra 1. september bliver ny CEO for Havas Danmark. Han udtaler: 

“Det er en store ære at blive udnævnt til CEO og administrerende direktør for Havas Danmark. Jeg er først og fremmest inspireret af bureauets passionerede og kompetente medarbejdere. Mit fokus vil være på at pleje en kultur af kreativitet, holdånd og en fortsat investering i vores medarbejderes trivsel og kompetencer, så vi sikrer, at vi forbliver på forkant med udviklingen i markedet og konsekvent leverer exceptionelle resultater for vores kunder.”

Havas Danmark vendte i seneste regnskabsår et par års dyk til et overskud og er tilbage på niveauet for 2020.