Bureauejer bliver tv-vært

peng

Et kommunikationsbureau bliver en partner færre, når TV 2 News efter sommeren præsenterer en ny vært. Og helt ny er værten så ikke.

“Mr. News” til TV 2 News – så enkelt præsenterer TV 2 sin kommende vært. Den 1. september gør Jens Gaardbo comeback som tv-vært.

I en årrække var TV 2 Nyhedernes Jens Gaardbo en af landets mest populære nyhedsværter, og siden blev han kanalens nyhedschef og selvstændig kommunikationsrådgiver, og nu han vender så tilbage til tv-skærmen.

Det sker på TV 2 News, og det er netop nyhedskanalens fremkomst og News’ stigende betydning, der har givet Gaardbo lyst til at vende tilbage til nyhedsjournalistikken.

“Jeg har gennem lang tid vidst, at jeg ville have journalistik ind i mit liv igen, men det skulle være på en måde, der gav mening, og som havde noget klassisk i sig. Når TV 2 News så inviterer mig ind, trækker det voldsomt i mig. TV 2 News er samfund og verden døgnet rundt. Det er både vitalitet og tyngde. Det er præcist, hvad jeg føler, jeg skal ind i. Jeg håber, min efterhånden erfaringsramte person kan bidrage godt”, siger den 54-årige Jens Gaardbo.

Jens Gaardbo har drevet selvstændig kommunikationsvirksomhed siden 2004, og for godt tre år siden stiftede han sammen med Søren Kaster kommunikationsbureauet KasterGaardbo A/S.

Fra årsskiftet gik Jens Gaardbo på halv tid på bureauet for at at få mere plads til formidlingsopgaver ved siden af bureauets rådgivningsopgaver – og nu står den så på fuldtid med formidlingen.

“Lige så kede vi er af at miste et sjovt og højt begavet menneske i vores hverdag, lige så meget glæder vi os over at få Jens tilbage på skærmen. Jens er en fantastisk journalist og vært,” lyder det fra KasterGaardbo.

Bureauet bliver nu drevet videre af de to øvrige partnere; Søren Kaster og Stine Grønkjær – og KasterGaardbo-navnet fortsætter indtil videre, men det er ikke udelukket, at der lanceres et nyt navn senere på året.

Stine Grønkjær vil heller ikke udelukke, at der kigger nye partnere til, men nuancerer:

“Vi har opnået en god position på markedet med den størrelse, vi har haft indtil nu. Den position ønsker vi ikke alene at fastholde, men at styrke fremadrettet. Det kan man gøre på mange måder. En af måderne er at få nye, stærke partnere ombord – og den kigger vi på, men partnere er ikke et mål i sig selv,” siger Stine Grønkjær.

Jens Gaardbo udtræder formelt af KasterGaardbo i morgen, men vil frem til sin tiltrædelse på TV2 News løse enkelte opgaver i bureau-regi.