Bureauet på heden udvider den kreative ledelse

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Happy & Co har udnævnt en kreativ chef, som sammen med den kreative direktør skal styrke den kreative udvikling.

Happy & Co, der holder til i Ikast, udvider nu den kreative ledelse. Det drejer sig om Karsten Olsen, der er blevet udnævnt til kreativ chef.

Karsten Olsen startede op med egen kreativ virksomhed i København og flyttede senere til Midtjylland, hvor han blev ansat på reklamebureauet MidtMarketing. Han har været hos Happy & Co siden 2010 som AD’er.

Det sidste års tid har Karsten Olsen kørt et kreativt parløb med bureauets kreative direktør Dan Boje. Parløbet har virket efter hensigten og udmønter sig derfor nu i udnævnelsen til kreativ chef. Karsten Olsen får ansvaret for bureauets kreative udvikling, og skal fungere som kreativ coach for de øvrige kreative på bureauet.

“Karsten har super stærke kompetencer både kreativt og konceptuelt. Og med Karsten som co-pilot i det kreative cockpit, er vi helt sikkert et skridt videre mod vores ambition om at være Danmarks bedste konceptbureau”, siger kreativ direktør Dan Boje, og fortsætter:

“Vi har igennem flere år satset på at koble analyse, research og strategi sammen med konceptudvikling og eksekveringen af de kreative løsninger. Det stiller store krav til konstant udvikling af det kreative niveau og til de kompetencer, vi skal have i den kreative afdeling. Det er ikke bare trylleri og magi at være kreativ. Kreativitet kan sagtens sættes i system og struktureres. Det gør processen mere effektiv og sikrer en bedre sammenhæng med strategien.”

Dan Boje (t.v.) og Karsten Olsen.