Bureauplakaten er her!

Redaktionen

På Bureaubiz’ bureauplakat kan du se, hvordan 270 bureauer klarede sig økonomisk i 2017, og hvor god løn de giver. Hvis dit bureau ikke allerede har bestilt plakaten, så se her, hvordan du får fat i den.

Bureaubiz’ plakat viser, hvor 270 bureauer er placeret i kategorierne WinWin, LoseLose, Socialkontor og Slavepisker. Dette er baseret på den gennemsnitlige personaleomkostning og lønandel for alle bureauerne.

Krydset i koordinatsystemet er gennemsnittet. Lønandelen fortæller, hvor god en forretning, bureauet er. Jo lavere, des bedre. Den gennemsnitlige personaleomkostning fortæller, hvor godt bureauet er til at tiltrække de bedste. Jo højere, des bedre.

På plakaten (75×100 cm) kan man se, at bureauer som for eksempel Wunderman, GroupM og Magnetix klarer sig godt økonomisk.

Sidste års plakat blev flittigt brugt ude på bureauerne – blandt andet hang Maagaard & Partnere sit eksemplar på væggen som anledning til en god snak med kunder og kandidater.

De nye bureauplakater er netop nu i gang med at blive sendt afsted, og du kan også få fingre i plakaten via dette link, hvor du også kan læse om alle fordelene ved et Pro-abonnement.

Opgradér til Bureaubiz Pro og bring dig og dine kollegaer i front med vigtig viden om bureau- og marketingbranchen. Skriv til britta@bureaubiz.dk og få et godt tilbud. Du kan også ringe på 71 74 79 91.

Med Bureaubiz Pro får du:

Bureaurapporten trykt og digitalt
Fuld adgang til Bureaubiz.dk
Udbudsvagten
BureauNyt
PersonNyt
Bureaubattle
Eventkalender
Brancheanalyser
Årligt gå-hjem-møde