Bygma vælger bureau

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Perfekta PR skal hjælpe med at drive den eksterne kommunikation for byggemarkedskæden.

Bygma har valgt at teame op med et bureau til byggemarkedskædens kommunikation. Valget er faldet på et bureau, der har ekspertise og erfaring med netop byggebranchen, nemlig Perfekta PR, men det er ikke kun viden om branchen, der var baggrund for valget, fortæller marketingdirektør i Bygma, Lasse Weien Svendsen:

“Vi har været på udkig efter en partner, da vi ønsker i højere grad at nå ud til målgrupperne i byggebranchen med vores kommunikation. Noget af det, som vi lagde vægt på i udvælgelsen af Perfekta PR, var deres måde at arbejde med medier og storytelling på, der kan sikre os en bred tilstedeværelse i medierne. Vi ønsker desuden at løfte troværdigheden af vores kommunikation endnu mere ved hjælp af thought leadership og employee advocacy. Hvad end vi taler bæredygtighed, lovgivning eller de rette plugs til gasbeton, så har vi medarbejdere med den ekspertise, og det vil vi gerne fremhæve og profilere.”

Lasse Svendsen

Perfekta PR arbejder i forvejen med en lang række aktører i bygge-, anlægs- og transportbrancherne såsom Rockwool Danmark, Nordisk Wavin, Dana Lim og Unidrain.

Bygma passer perfekt ind i den portefølje, lyder det fra adm. direktør og partner i Perfekta PR:

“Vi er rigtig stolte og ydmyge over at blive valgt som kommunikationspartner for en af de største og mest toneangivende spillere inden for byggebranchen. Det styrker vores omdømme som byggeriets specialiserede PR- og kommunikationsbureau og giver os en god mulighed for at bringe vores netværk blandt de forskellige aktører i branchen i spil samt udnytte vores store indsigt i den danske byggeindustri.”

Jens Flinker Nørgaard