Carat napper digital direktør fra Republica

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Den nye direktør bliver medlem af direktionen. Samtidig har Republica fundet en afløser hos 727.

Paw Saxgren lægger ikke skjul på at det var et dilemma, da Carat henvendte sig til ham med et tilbud om at blive bureauets nye digitale direktør med sæde i den fire mand store direktion.

Det er nemlig ikke længere tilbage end foråret, at han blev præsenteret som ny digital direktør hos Republica bl.a. med ansvar for at igangsætte en betydelig digital satsning. Forinden havde han været otte år på Mindshare.

“Carat kom med en unik mulighed – men med en meget dårlig timing, så det var rigtig svært at sige ja. Jeg er rigtig ked af det over for Republica, men jeg måtte også konstatere, at det var et tilbud, jeg ikke kunne sige nej til,” siger Paw Saxgren.

Som sagt så gjort – han er allerede begyndt hos Carat. Der er tale om en oprustning.

“Vi har ikke haft en separat digital direktør, siden Kasper Åkerlund overgik til rollen som adm. dir. for Isobar. Det er ca. halvandet år siden. Så det er en oprustning, der i øvrigt hænger sammen med en generel digital oprustning i hele gruppen,” siger adm. dir. Mads Bredal.

Ud over at være med i direktionen, vil Paw Saxgren også sidde i den tværgående digitale ledergruppe i Aegis Media.

Hos Republica har man ikke ligget på den lade side. Afløseren for Paw Saxgren er fundet i skikkelse af Lars Henrik Larsen, der er fundet hos 727.

“Han har stor digital erfaring, han har selv etableret et digitalt bureau, ligesom han har hands-on erfaring med det at etablere og drive en digital kompetence indenfor rammerne af et reklamebureau,” siger adm. dir. Kenneth Pedersen og fortsætter: 

“Republica´s planer og ambitioner på det digitale område er fuldstændig intakte – vi har en meget velfungerende digital afdeling, der bliver suppleret af en række digitale kompetencer i bureauets kontakt- og kreative afdeling.”

Lars Henrik Larsen kom til 727 for knap tre år siden, da hans bureau, Upsite, fusionerede med 727 Online.

Hos 727 er Flemming Kok konstitueret som adm. direktør for 727 online as.