Charlie Tango splitter forretningen op

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Charlie Tango udskiller CCM-området, som rykker ind som en selvstændig forretningsenhed i KMD. Det betyder også, at to personer rykker op i hierarkiet, når nuværende adm. direktør Uffe Henriksen flytter til Mediabrands.

Når adm. direktør i Charlie Tango, Uffe Henriksen, forlader det KMD-ejede bureau den 16. august for at blive adm. direktør for IPG Mediabrands i Norden, bliver hans post som adm. direktør for Charlie Tango overtaget af Martin Nebelong Olsen.

Samtidig udskilles Customer Communications Management (CCM) og bliver rykket ind under KMD som en selvstændig forretningsenhed. Chef for denne enhed bliver Mette Heering Pontoppidan. Både hun og Martin Nebelong Olsen bliver samtidig udnævnt til vice president i KMD-koncernen.

“Vi er nået til den konklusion, at vi står stærkest, hvis den klassiske bureau-forretning hos Charlie Tango på Østerbro får sit eget særlige fokus, og at vi driver vores Charlie Tango CCM-forretning med selvstændig ledelse ud af KMD-hovedsædet i Ballerup. Vores fokus i CCM er at understøtte hyppig, intelligent og målrettet kundekommunikation i de kanaler, som passer til kundernes behov. Mette Pontoppidan skal sammen med det dygtige CCM-hold videreudvikle kompetencerne inden for kundekommunikation og sikre at vi på den lange bane forbliver konkurrencedygtige og relevante,” siger direktør i KMD-koncernen og bestyrelsesformand for Charlie Tango.

Hun fortsætter:

“Martin Nebelong er en stærk bureauprofil samtidig med, at han har en solid teknisk baggrund. Han kender Charlie Tango huset ud og ind, og vi ser ham som en yderst kompetent ankermand, som kan tage Charlie Tango godt igennem den næste etape. Jeg vil samtidig gerne takke Uffe for hans dedikerede indsats og bidrag, som har været med til at løfte forretningen væsentligt. Jeg ønsker ham god vind med den nye rolle”.

Martin Nebelong Olsen er i dag teknologidirektør. Han har været en del af den øverste ledelse i Charlie Tango, siden KMD opkøbte In2Media group i 2017. Før det stod han i spidsen for InSilico, der var en af de tre firmaer, som In2Media group bestod af.

Mette Pontoppidan Heering kom til Charlie Tango så sent som i marts i år, hvor hun blev ansat netop for at styrke CCM-forretningen.

Mette Pontoppidan Heering har tidligere været marketing- og kommunikationschef for Codan i en længere årrække.