Claus Moseholm siger farvel til Goviral

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

En af stifterne bag den markante succes har valgt at trække sig og overvejer nu mulighederne.

Det var et nyt og ukendt territorie, som Claus Moseholm sammen med flere andre bevægede sig ind i, da de i første del af det nye årtusind stiftede Goviral.

Men det viste sig at være en knaldhamrende god ide. Firmaet blev for et par år siden solgt til amerikanske AOL for en halv milliard.

Lysten til at bevæge sig rundt i noget nyt og ukendt er dog intakt, så nu har Claus Moseholm valgt at trække sig fra sit job som Global Client Service Director. Han stoppede med udgangen af 2012 og overvejer nu, hvad fremtiden skal byde på.

“AOL er en god arbejdsplads, og jeg havde et meget attraktivt job. Men for mig er det blevet til et almindeligt job. Jeg brænder meget mere for at være med til at skabe noget nyt og bygge det op, og derfor har jeg valgt at stoppe,” siger Claus Moseholm og fortsætter:

“Hvad fremtiden byder på – det ved jeg ikke. Alle muligheder er åbne, og det passer mig godt at skulle ud i mere ukendt territorium. Sådan har jeg altid levet mit liv.”

Han kan glæde sig over, at stoppe med en særdeles solid bankkonto i baghånden efter salget af hans aktier i Goviral, og nogle af pengene er da allerede sat i spil i form af en investering i Click-a-taxi – en ganske ung virksomhed, der i begyndelsen af december blev hyldet som App-of-the-year ved Danish App Award.

“Click-a-taxi er en spændende virksomhed, og selvfølgelig er det en mulighed at involvere mig mere i den. Men som sagt – lige nu giver jeg mig tid til at overveje mulighederne,” siger Claus Moseholm.

Hos Goviral overtager Jacob Lachmann en del af Claus Moseholms ansvar. Han  bliver ny VP of Sales hos AOL Advertising. Jakob Stigler overtager Lachmanns tidligere nordiske direktørpost for goviral.

Lacmanns ansvar gælder virksomhederne, der udgør AOL Advertising.com gruppen – d.v.s. Advertising.com, Adtech, AOL On, goviral og Pictela.