Clear Channels direktør stopper

FiG

Selskabet har indført en nordisk organisation, så jobbet som adm. dir. nedlægges. I stedet er der udnævnt en country manager.

I de sidste fire år har Jens Stener stået i spidsen for Clear Channel Danmark. Det har været en turbulent periode, hvor der har skullet ryddes op, og desuden har han været med til at bygge en nordisk organisation.

Nu tager selskabet det sidste skridt i den retning, og dermed har Jens Stener skrevet sig selv ud af historien. Han stopper derfor, mens den danske operation i fremtiden vil indgå i Clear Channels nordiske organisation.

Clear Channel Danmarks salgs- og marketingdirektør, Dennis Højland Nyegaard, tiltræder i den nyoprettede stilling som Country Manager for Danmark.

”Jens har skabt en stærk virksomhed med en professionel organisation, der er klar til fremtidens udfordringer. Hans store erfaring fra andre nordiske virksomheder har været essentiel for skabelsen af vores nordiske organisation. Jens har ydet en utrolig stor indsats, og det takker vi ham for,” siger Ola Klingenberg, der er Vice President i Clear Channel Nordics.

Jens Stener har bl.a. stået for at gøre virksomheden klar til fremtidens digitale virkelighed. For at kunne investere i nye medier, har Clear Channel bl.a. styrket økonomien ved at strømline organisationen og effektivisere virksomhedens processer.

Store dele af fortidens utidssvarende medier og urentable kontrakter er blevet afviklet. Og endelig har Clear Channel de seneste år taget nye skridt mod i højere grad at fungere som rådgiver for kunderne, så de udnytter det fulde potentiale i både analoge og digitale medier.

”De sidste fire år har mit fokus udelukkende været på at drive en ordentlig forretning og gøre Clear Channel til en sund og fremtidssikret virksomhed. Den opgave er nu løst, og med vigtige kontrakter i hus er økonomien også sikret de kommende år. Derfor er jeg klar til nye udfordringer. Hvor det bliver, har jeg endnu ikke taget stilling til. Men jeg er sikker på, at Clear Channels turn-around har givet mig nogle meget brugbare erfaringer, som andre kan have glæde af i fremtiden,” siger Jens Stener.