Clienti rekrutterer strategisk direktør hos Kunde & Co

Zandra Damsgaard

Charlotte Liendgaard Vigh har hidtil haft ansvaret for udbygningen af Kunde & Co’s jyske aktiviteter. Nu bliver hun en del af ledelsen i Clienti Aarhus.

Efter 5 år på markedet er Clienti nu oppe på i alt 48 medarbejdere i hhv. Aalborg og Aarhus.

Det 2 år gamle kontor i Aarhus opruster i denne tid særligt på ledelsessiden – for to uger siden blev Asger Munkholm Højfeldt præsenteret som ny digital kontaktdirektør, og nu følger en strategisk direktør i skikkelse af Charlotte Liendgaard Vigh.

Hun har det seneste par år som Group Account Director hos Kunde & Co haft ansvaret for udbygningen af bureauets jyske aktiviteter, og hun kommer til Clienti Aarhus med 20 års brancheerfaring i bagagen – både fra kunde- og bureauside.

Direktør i Clienti Aarhus, Jesper Søderberg, siger:

”Ansættelsen er helt i tråd med vores egen strategi. Og der er ingen tvivl om, at ansættelsen af Asger og Charlotte kommer til at bidrage væsentligt i vores næste udviklingstrin i Aarhus.”

Charlotte Liendgaard Vigh er 46 år, cand. merc. fra Handelshøjskolen i Aarhus, og siger om sin nye arbejdsplads:

”Clienti udgøres af et stærkt team af seniorfolk med erfaring fra retail, fødevarer og BTB – og man har høje ambitioner både for bureauet og kunderne. Derfor var dette en mulighed, som jeg måtte gribe. Jeg glæder mig meget til at være med til at udvikle Clienti og vigtigst af alt til at skabe nogle langsigtede og resultatskabende løsninger for vores kunder.”